Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Двајцава албанци гинат за дпмне во ДИК а овие надвор урлаат мртов шипо Добар шипо.

Изгледа со мртов албанец добар албанец ги повикуваат Дуи во коалција. :aplauz::pos:
Много читаш на твитер кажава си не сакав кавгу сас Албанци [emoji23] црепови на твитер си умислуев по обичај.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Прво беа петарди , па сечени лепени, па точни и делумно точни, па жолти комбиња, па немаше оставки, па немаше предвремени избори и уште колку кнедли не изголтаа, кој само очекуваше дека на ова дереџе грујо и компанија ќе дојдат, а не сме ни до пола од циркусов

sale kretenot ( poslednoto video ), tipov ima level na inteligencija na mrtov dabar, ali dabarov veke 2 godini mrtov zaboraven od celo zivotinsko carstvo deka voopsto i postoel. A duri i toa e diskutabilno, duri i navredlivo za dabarot.

Ne sum iznenaden sto e tamu, za da se zaokruzi prosecnoto IQ na cela bagra sobrana tamu, nosena ko stoka, da mrzne i da se blamira, abe nek se virusaat nek si ebat metar, nebitni se.

Абе Пуно никогаш те немам прашано ова мобилниот што марка беше? Некој тогаш викаја ериксон бил, алкател бил, нокиа бил, сони бил. Замисли некој дури со цел ум рече дека е бомба кашикара.
Никогаш не научив шо марка беше. Можеш да ми помогниш, од ум тој мобилниот го немам извадено.
M4.jpg
Голема среќа за тебе што си писмен, инаку ќе беше пред ДИК за секој случај

Леле сега ако поминат оние жолти комбиња што ги знаеме од порано (не овие странскиве служби :D ) ќе се наполнат и психијатриската болница во Бардовци и онаа во Демир Хисар (и секоја друга во државава).

Валентина Божиновска зборејќи (уствари е класично хистеришање) за прислушкување спомна „Вранишковски“....што повеќе да се каже.

Много читаш на твитер кажава си не сакав кавгу сас Албанци [emoji23] црепови на твитер си умислуев по обичај.

Не сакаат кавга со Албанците? :angel:
До вчера за секое албанско знаме на митинзи на сдсм дигаа национална тревога, блуеа по медиуми анти-албанска пропаганда на ниво на гебелсовата пропаганда за евреите, а сега нејќеле кавга со Албанците за рачиња со учките ќе се фатат и влада ќе си прават :vozbud:

Абе ојден е компасот во неповрат, таму во белиот дворец.:pos:

#ПротуѓерВратиСе

Елекот на Вилипче и бундата на Божиновска поскапи од цела багра собрана онаму ама битно им викаат издржете Македонци :facepalm:

Не сакаат кавга со Албанците? :angel:
До вчера за секое албанско знаме на митинзи на сдсм дигаа национална тревога, блуеа по медиуми анти-албанска пропаганда на ниво на гебелсовата пропаганда за евреите, а сега нејќеле кавга со Албанците за рачиња со учките ќе се фатат и влада ќе си прават :vozbud:

Абе ојден е компасот во неповрат, таму во белиот дворец.:pos:

#ПротуѓерВратиСе
Дај наведи пример на туј пропаганду..

Елекот на Вилипче и бундата на Божиновска поскапи од цела багра собрана онаму ама битно им викаат издржете Македонци :facepalm:
Ретардираната се закани со ликвидација на Заев.

sale kretenot ( poslednoto video ), tipov ima level na inteligencija na mrtov dabar, ali dabarov veke 2 godini mrtov zaboraven od celo zivotinsko carstvo deka voopsto i postoel. A duri i toa e diskutabilno, duri i navredlivo za dabarot.

Ne sum iznenaden sto e tamu, za da se zaokruzi prosecnoto IQ na cela bagra sobrana tamu, nosena ko stoka, da mrzne i da se blamira, abe nek se virusaat nek si ebat metar, nebitni se.

Ова е само бонус за опозицијата. Цел народ гледа на телевизија какви кромањонци и карпинци се излезени на улица да го бранат Груевски.
Таман да видат кој е "народот" на кој што се повикува Груевски и да одлучат дали сакаат да бидат дел од него.

Укинувањето на СЈО не зависи од владата, туку од Собранието или Уставниот Суд. Законски.
Така е, а тие се независни. Посебно Уставниот Суд.
Јас да сум како Заев би го оставил Гвујо да направи влада, чесен збор. Баш ме интересира како и со кого тоа ќе го изведи. Аљи не верувам дека би извршил политичко самоубиство, до смрт верниот војвода Тачи има само два пратеници, Беса и Села не сакаат да го видат, со кого црни Гвујо ќе направи коалиција?

И ако направи со Аљи, кому ќе му ја продаде приказната за кантонизација и федерализација? Или ќе му рече на Аљи, дај да правиме коалиција и ќути ништо не барај, бидејќи двата по затвори ќе скапеме?

Да не му си во кожата на Гвујо. Со малку среќа може и дамлaта да го удри.
Не знам колку би било паметно тоа иако и јас така би играл. Ризикот е да го одложува судењето по сите случаи и да се спаси. А за влада ќе направи каква таква, изгледа Заев сака да влезе во влада и да ги разоткрие криминалите со докази. Барем јас така мислам, и друг имаше пишано исто.

СДСМ јадни голи фарбасва [emoji23]

Ретардираната се закани со ликвидација на Заев.
Не се допамтува што тресат веќе, мене на нивно место смеа би ме фатила :pos: убаво рековте тука, бетер од зомбињата на The Walking Dead.

СДСМ јадни голи фарбасва [emoji23]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom