Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Де бе па и ти.Си правеке селфи кога фарбаја. Ете едниот плав, другиот зелен, третиот црвен.Ne e ubavo clenovite na forumot da gi opteretuvas so tvoi fotografii so drugarite.
Пфффф, ние идевме пролет, мачиња по улица, долг денот, ќе седнеш на пивце после...твоиве сеа у никое време на - 10 ќе лапаат пм честици, пошо не верувам дека имаше време сендвичи да ви склопатОвија не ваљав биле пред дик онија биле добри окапава пред сви државни институције 2 године [emoji23].
Sent from my MI 5s using Tapatalk
А бе знам ја пролет гледа ги спискови кој од администрацију кој д'н треба да иде под шатор дружимо си се ми по Куманово знаемо се [emoji23]Пфффф, ние идевме пролет, мачиња по улица, долг денот, ќе седнеш на пивце после...твоиве сеа у никое време на - 10 ќе лапаат пм честици, пошо не верувам дека имаше време сендвичи да ви склопат
Треба да си го организирате животот порационално малку
Па се ти јави [emoji23]Глуп си ти, да разбираш малку ќе видиш дека секаде преправале во шестката. Само ти, Бонева и тој другиот простак до неа можете ова да го кажете.
Аха, еве и браќава така викаатАј вака....
Заев сака да им даде двојазичност, конфедерација, незнамшо, на Албанците. Значи на Албанците би им одговарало да победи Заев. Тоа повлекува да Албанските преставници во ДИК “навиваат“ за Заев и се трудат да му поминат приговорите.
Колку што на кратко погледав од бруката наречена седница на ДИК, имам чувство дека Албанските преставници страсно навиваат да победи ВМРО ?......
http://novatv.mk/video-pred-dik-povtorno-se-sobraa-poddrzhuvachi-na-vmro-dpmne/Има текст/видео/известување/ТВ пренос/шодае за протестов вмровски пред ДИК?