Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Инспекторатот на град Скопје заедно со МВР ги лоцираа и фатија лицата кои вршеа спалување на гуми (фото)

глуп народ силна тиранија... газдата на главниот загадувач, кој согорува тони и тони преработки од гума, ќе ангажира 2-3 римјани да запалат 5-6 гуми, за мала пара ќе фрли димна бомба , оф корс со договор со власта , која ќе пушти инспектори да ги фати овие што запалиле неколку гуми...
А зошто ги запалиле гумите на отворено ??; ај разбирам тие што топат сулфур во струмичкото село, сулфурот корне па гумата не се ни осеќа...

79920277_10218902101716251_1968651719579533312_n.jpg

Последно уредено:
Инспекторатот на град Скопје заедно со МВР ги лоцираа и фатија лицата кои вршеа спалување на гуми (фото)

глуп народ силна тиранија... газдатаа на главниот загадувач кој согорува тони и тони преработки од гума, ќе ангажира 2-3 римјани да запалат 5-6 гуми, за мала пара ќе фрли димна бомба , оф корс со договор со власта , која ќе пушти инспектори да ги фати овие што запалиле неколку гуми...
А зошто ги запалиле гумите на отворено ??; ај разбирам тие што топат сулфур во струмичкото село, сулфурот корне па гумата не се ни осеќа...

79920277_10218902101716251_1968651719579533312_n.jpg
ако не, нека ги остаат да горат
тоа се гласови сепак
:tapp:

ако не, нека ги остаат да горат
тоа се гласови сепак
:tapp:
не спинувај.. тие 2-3 платеници кој запалиле 3-4 гуми немаат ни документи ни право на глас

Абе каци ти? Кај ти се Карпош Соколи?
Glej go be grev, zel me brka po forumi i temi me bara za da me citira i da me prasa kaj bile Sokoli, nesto sto nema blage veze so toa sto me citiral i so temava odnosno so toa sto sum go postiral.
Pa ako sakas da me prasas pisi u temata ili tagiraj me, ke ti odgovoram ebate toa seljodromecot.

Me prasuva kaj bile, demek dosle negovite 5 min da go postavi ova krupno neodgovoreno prasanje, a kaj nego u tema gi prasuva Abe zaso ni zamre temava?? Pa use zacuden, zagrizen za temata. Toa narod nema vozduh da disi, a ne pa sport da glea ili da dava pari za sport ovoj gi bara klubovite i dava zabeleski na nivnata neaktivnost po forumi i u praksa. Eden tajkun ko samsonenko najavi zaminuvanje i kreva race od cela imperija sto ja sozdal za 10 godini, S od sport nema u Mk on gi bara Sokoli.

Приведувањeто на Стојановска е дел од поголема меѓународна акција во која е вклучен и Интерпол
Како што информираа медиумите, на актерката Силвија Стојановска определен и е триесетдневен куќен притвор отако претходно таа беше спроведена пред судија на претходна постапка во Кривичниот суд во Скопје.
Стојановска, според информации на Телма, била логистика на двајца браќа во шверц со 700 килограми кокаин од Шпанија.

оваа да не има некоја логистика со власта ?, одма на ФБ почна плачење дека по Уставот секој е невин додека не се докаже...
..ама затоа СЈО има дузини и дузини случки само на база на некој разговори и тоа модифицирани..
Автоматски споено мислење:

20191219150422.jpg

грците ќе ни ја кројат античката историја, блгарите мајчиниот јазик а ПОГОДИ КОЈ социјалната сфера

Последно уредено:
А, со што точно испаднал таков?

И јас бев за левица, ама права портарка е Апасиев последниве недели.
Речникот му е очај, а и врска нема за ништо освен за право.

Se fino so patriotizmot, ama nikoj ne komentira deka ogromen broj od mladite luge smetaat deka za homoseksualcite nema mesto vo politikata, i deka zenite se sustestva na ponisko nivo na razvoj, edinstveno dobri za kujna i krevet.
Ко прво, вакво нешто немаше во таа анкетата од која бемката Борјан и свињата Сашо ама Орданоски не Политико се плашат.
Имаше дека одреден процент од испитаниците(мажи) сметаат дека мажите се подобри политичари од жените, а сличен бил и процентот на жени што го делат истото мислење.
Не викам јас дека е точно ова, затоа што ја имаш за пример Рада, која цел живот е паразит, живее на грбот на народот, нема ден работен стаж, и за 20 години уште дали само 1-2 министерства и останаа не пробани. Ама твојот пост е чиста феминистичка глупост и ништо друго.

Приведувањeто на Стојановска е дел од поголема меѓународна акција во која е вклучен и Интерпол
Како што информираа медиумите, на актерката Силвија Стојановска определен и е триесетдневен куќен притвор отако претходно таа беше спроведена пред судија на претходна постапка во Кривичниот суд во Скопје.
Стојановска, според информации на Телма, била логистика на двајца браќа во шверц со 700 килограми кокаин од Шпанија.

оваа да не има некоја логистика со власта ?, одма на ФБ почна плачење дека по Уставот секој е невин додека не се докаже...
..ама затоа СЈО има дузини и дузини случки само на база на некој разговори и тоа модифицирани..

Случајот со актерката е само еден, а верувам ќе ги има уште, како што се ближат изборите, со кои (случаи) власта ќе се обиде да не‘ мајтапи, пренасочувајќи го нашиот интерес од битните кон помалку битните ср*ња кои се случуваат во „нашата земја„.

За случајот со СЈО побитно било кој кого го „онадуел„ а не каде се парите и која е целата структура од ликови од власта, вклучени во „рекетирањето„.

Случајот со актерката е само еден, а верувам ќе ги има уште, како што се ближат изборите, со кои (случаи) власта ќе се обиде да не‘ мајтапи, пренасочувајќи го нашиот интерес од битните кон помалку битните ср*ња кои се случуваат во „нашата земја„.

За случајот со СЈО побитно било кој кого го „онадуел„ а не каде се парите и која е целата структура од ликови од власта, вклучени во „рекетирањето„.
не мора да е замаглување, едноставно СЕГА министерот на МВР не може да ја ИГНОРИРА потерницара од Интерпол, прво набргу ќе дојде НОВ технички министер и тој ќе ја активира ..
А кога дојде на власт Стојановски како технички министер го ЗАШТИТИ водачот на Шарените од Охрид, а по кого имаше Потерница од ИНТЕРПОЛ од Хрватска за финансиски дубари ... тогаш пишуваше во некој медиуми, МВР се праеше ГЛУВ, а најверојатно и од новата власт Ургираа во Хрватска да ја стопираат Потерницата, не читав дека тој е уапсен подоцна...

е сега нема кој да Ургира за глумицата Стојановска, башка ова е Потерница од ЕУ а не од Хрватска....

84% сметаат дека треба политичар со цврста рака да не води, и се некако овие издрогираниве таа "цврста рака" ја поврзуваат со владеењето на Груевски, човекот кој избега во Будимпешта :facepalm: .
Дајте од дрогата на Силвија ви се молам, Груевски и цврста рака... да беше тој цврста рака вие шареноликите издрогирани куртони немаше да ве толерира цела година да кините патики низ Скопјево, одма ќе ве стрпаше во затвор.

Јас еве под "цврста рака" подразбирам лидер кој нема да ебе жива сила и ќе уништи Мијалкови, Чифлигановци, и урбана мафија, и корумпирани судии, и крлежите закачени на државна цицка, кој ќе гази преку шуто и рогато само да воведе некаков ред во државава, е тоа јас го сметам за "цврста рака", а не Груевци и слични бегалци.

Еве денес ради немање "цврста рака" лидер ни е коњ од Муртино кој под притисок смени име на држава и Устав, сите се подјебаваат со него, а главен рекетар во државава ни е Боки 13, додека главен дилер е Силвија од Телевизија Скопје.

Мочам ви се во вашите анкети, бем ви примадоните без 2 грама мозок....

Ајде да видам медиумите нека кажат кој е моќникот со Џипот ??
https://press24.mk/video-teshka-nesrekja-kaj-sobranie-dzhip-sobori-semafor

патем, пред околу 2-3 месеци еден пратеник таму кај Градска болница сврти полукружно и напраи сообраќајка.. се се замолча со тоа што тој ќе си плати казна, ама дали платил и колку нема повратен ИНФО, башка за таква Сообраќајка СЛЕДУВА и барем 6 месеци ЗАБРАНА за возење..
Па веројатно и за рушење Семафор се одзема некој период возачка...
Ама Како КОМУ, посебно како што вели Зајко сега, кога сме биле Сензитивен Предизборен Период

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom