Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Правиш основни грешки или манипулираш трето нема.Тие нив не ги интересира "македонизмот" бидејчи тие то никогаш не го сфатиле сериозно и како некаков проблем. Тие гледаат свој интерес, и то е сосема во ред, тие си имаат своја геополитика. Ние немаме ни интерес ни геополитика. Нив не му пречи нас да нѐ поделат, зато шо знаат дека не претставуваме никакаква опасност, и како народ че се претопоиме со нивниот.
Да беха ставили во групата Милошоски, поне да му помага за литературниот бугарски на МицковскиМицковски видете шо зобора ги како изгубени Германци се ,Борисов му вика ти мали да се обријеш.претставителност нула
Горе доле, тоа е jгославската перцепциja.
па добро, ако тие тешко со нив ти удри по народот, многу полесно е, а и нема да завршиш како терорист!@Таксист so elitive tvoi si kako Don Kihot i veternicite.
Ok, eve kazi mi, koja e taa elita sho krshi sedishta u gradski avtobusi, pushi pred deca i frla pikavci po zemja, krsi klupi u parkovi, vozi 200 na partizanska i ne zapira na crveno, isturaat gjubre i sekakvi drugi gluposti u reka.па добро, ако тие тешко со нив ти удри по народот, многу полесно е, а и нема да завршиш како терорист!
И на Мицковски не му е лесно ,треба да ја спечали власта прво како вика во видеото ,тоа со името е во втор план .Убаво изгледајте го видеото што го ставил Бугаринот на темава и размислете дали човек како Мицкоски заслужува да го добие вашиот глас.И уште подобро прашање а тоа е дали мислите дека баш овој човек е во состојба да ги поништи договорите или да го врати името?
Ова го зборувам за оние кои имаат искрени патриотски ставови и размислуваа со своја глава,немојте да дозволите да ве искористуваат вакви имбецили како Мицковски.
Koi?Договорот со Бугарите нуди одлични перспективи пред македонскиот идентитет. Затоа треба да се почитува, а спротивното да носи тешки казни.
Можеше да се натрти тогаш,гарант ќе ја спечалеше.И на Мицковски не му е лесно ,треба да ја спечали власта прво како вика во видеото ,тоа со името е во втор план .
Кога на циганов џандарски вака му се лигават јас сум убеден дека на Калето им врзуваат шамари.
Боjко Борисов е ЕУ, ЕНП/ЕП, ЕК, НАТО. Ти си Западен Балкан со Косово, Босна, и т.н. Така да кога те прашуват, труди се да ги даваш правите одговори.Можеше да се натрти тогаш,гарант ќе ја спечалеше.
Кој кур е Бојко Борисов да му одговара он на неговите прашања?
Ако има поголеми курви од сегашниве наши политичари некаде во светот јас глава сечам.
Ама пак ќе кажам кога има народ овца кој гласа како будала секогаш се вака ќе е.
Па мислам дека во моментот кога ќе заокружам еден од двајцава педерчиња Заев и Мицко дека истата секунда ќе ми се исуши раката.
претпоставувам се шегуваш.Ok, eve kazi mi, koja e taa elita sho krshi sedishta u gradski avtobusi, pushi pred deca i frla pikavci po zemja, krsi klupi u parkovi, vozi 200 na partizanska i ne zapira na crveno, isturaat gjubre i sekakvi drugi gluposti u reka.
Me interesira do kade odi konspiracijava.
А со Мицотакис Борисов различни понашање ,Видете Мицотакис како се понаша пластично му вика на My Best friend и Smile na kamera ,неможи Борисов да се нашали како со Вучиќ или нашите политичари .со МицотакисоМожеше да се натрти тогаш,гарант ќе ја спечалеше.
Кој кур е Бојко Борисов да му одговара он на неговите прашања?
Ако има поголеми курви од сегашниве наши политичари некаде во светот јас глава сечам.
Ама пак ќе кажам кога има народ овца кој гласа како будала секогаш се вака ќе е.
Па мислам дека во моментот кога ќе заокружам еден од двајцава педерчиња Заев и Мицко дека истата секунда ќе ми се исуши раката.
Бојко Борисов е циган,џандар,кодош и убиец на својот народ,поголем крвник и од Турците и црвената армија(ако веќе гледаме подетално иако тоа не не интересира).Тука не се гледа од која позиција си ти,не е Трамп па да треба да се тресам.Во најмала рака треба да си го задржиш својот став а не да се однесуваш вака инфериорно.Боjко Борисов е ЕУ, ЕНП/ЕП, ЕК, НАТО. Ти си Западен Балкан со Косово, Босна, и т.н. Така да кога те прашуват, труди се да ги даваш правите одговори.