- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.476
- Поени од реакции
- 26.823
https://mk.voanews.com/a/nacedonia-eu-/4938949.html
Заев: Јуни не е реалистичен за добивање датум
Но како е ова можно? Нели го добивме датумот уште лани?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
https://mk.voanews.com/a/nacedonia-eu-/4938949.html
Заев: Јуни не е реалистичен за добивање датум
Но како е ова можно? Нели го добивме датумот уште лани?
Па со ова темпо на отселување на народот, ќе увезуваат сигурно, веќе има многу области каде екстремно тешко се наоѓа квалитетен кадар, само освен од некоја мизерна дупка по Африка или некое племе не знам кој ќе го увезт да работи за овие плати.По решението на името: Странци навалиле да купуваат станови и згради во Македонија
Пак вие не верувајте дека ќе ни ја биде Македонија! Уште па кога ќе почнат да се враќаат сите што избегале, има да почнеме да увезуваме работна сила.
По решението на името: Странци навалиле да купуваат станови и згради во Македонија
Пак вие не верувајте дека ќе ни ја биде Македонија! Уште па кога ќе почнат да се враќаат сите што избегале, има да почнеме да увезуваме работна сила.
Šu mi se mešaš u moeto narečje.....ti se mešam jas tebe u skopskiooo????Седеше значи живееше?
Не бе,и кај нас се употребува ама најчесто постарите генерацииŠu mi se mešaš u moeto narečje.....ti se mešam jas tebe u skopskiooo????![]()
Ova ti e taa severganska samobendisanost, epten go potcenuvaat narodot, kako narodot treva da pase, svajcarecot ke kupel stan vo severdonija da zarabotel, Abe ne se normalni,Каков фејк њус. Наслов: Странци навалиле да купуваат станови и згради во Македонија. Текст: Турчин, Германец и по некој дијаспорец прашал за стан или место. Што да ти речам, бум од невидени размери.
Неразбирливо било со кичевски дијалектУште не се најде никој да ги преведе разговорите што ги објавува овој Ел Чека?
Ic ne caktisav deka go ljufnav cikmakotНеразбирливо било со кичевски дијалект![]()
уште пред 8-10 години некаде читав за дефицит на доктори, демек светската здравствена организација дала на ЕУ список на држави и препорака да не се вработуваат во ЕУ доктори од тие (претежно африкански држави) каде има голем дефицит на доктори..Па со ова темпо на отселување на народот, ќе увезуваат сигурно, веќе има многу области каде екстремно тешко се наоѓа квалитетен кадар, само освен од некоја мизерна дупка по Африка или некое племе не знам кој ќе го увезт да работи за овие плати.
https://kanal5.com.mk/articles/377817/zaev-organizirashe-iftarska-vechera
Еве го одговорот на Заев за картата на голема Албанија на Џафери.Гледате како дисциплинирал,ифтарска вечера му приредил.Е не ке му ќути,нема играчка со Заев
незабележителни се овие разговори и кај западните АмбасадиАко по некоја случајност се открие дека СДС имал барем и една ронка поврзаност со овие од Диво Насеље, ондак не би сакал да сум им во нивна кожа... ни апсење на Грујо не ги спасува тогаш.
А гледам дека овие бомби што ги објавува овој од Чикаго, вооглавно поминуваат незабележително низ медиумиве (посебно кај владиниве). Што, како, зошто само они си знаат.