По кој метод заклучи дека сум платен и сум екстремно прост?
Хаххахаа ние со глата в песок а? А ти слепо шо му веруваш на квази-патриотите и Слијан штркот? Шо да се речи за тебе?
Твојот Силјан штрк му се лижи на орлите за да гласаат за нејзе?
Јас на албанските гласачи им го нудам она што им го нудам и на македонските – еднаков однос .
Додека Стево педеро и Силјан штркот продаваат бардиња како то им требаат орлите за да гласаат за нив и треба да живееме заедно, тие поставуваат нивно знаме на Самуиловата тврдина и се шетаат во нивни носии и знамиња низ Охрид
Со албански знамиња се шетаа луѓе низ охридската чаршија облечени во албански национални обележја .
Како е то "сега е моментот" да се спаси вукојебинава? Како то сега квази-патриотите че сменат нешто? Ко толку ги браниш, зошто 11 год. не ги решија надворешните проблеми со соседите? Зошто не решија ниеден внатрешен проблем? Како то сега имало непотизам, а тогаш немало? Зошто квази-патриотите напраја еден посран проект СК 2014 и исперија полно пари? И да не наборјувам уште.
Реалноста е то дека двете партии 27 г. ништо не напраја, а ти не можиш да се соочиш со реалноста дека и двете партии се исти, дека ВРО се квази-патриоти со
б'лгарски пасоши, дека самите си работат за свој интерес, а не во интерес на народот.