Да. Иди жали се у америчка амбасада или у холандска кај Груби.Да не се пречекорува овде слободниот говор? Админи?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да. Иди жали се у америчка амбасада или у холандска кај Груби.Да не се пречекорува овде слободниот говор? Админи?
Да не се пречекорува овде слободниот говор? Админи?
Зошто вие, зошто јас треба да имам одговорност за Чаир?Во петокот бев во Чаир,...и купував нешто од еден албанец(многу коректен човек...културен, и доста негативно зборуваше за состојбите во Чаир). Заминавме на нотар да направиме договор...имаше гужва, и излеговме во ходникот да пиеме кафе од соседната кафетерија. Со мене беше моето малолетно дете. Масата беше на едвај метар од влезната врата на нотарот. Одеднаш се створи гужва...се собраа 5-6 луѓе и започнаа да се тепаат со клоци и боксови половина метар НАД главата од моето дете. излегоа надвор и продолжија да се млатат на улица.
кажи ми сега што да му објаснам на детето.....и успат каде да го носам на ,,кардисување,,(ти знаше што е тоа)
Попат му објаснувам ова е скопје...главниот град...Универзална сала...факултетите...широки булевари....и на крај-џамахирија пред нас
Тоа Вие треба да го отстраните.....остај тоа немање на човекови права, јазик, мазик....
Беа браќа, ама за братството да поживееше требаше Бојко да ги добие Комерцијална и Телеком. А тоа некако не се случува...БСП бара оставка од Борисов, Заев им се обрати со видео-порака
Ова сериозно е бе ??
Заев стварно не знае каде тера хахаха
Разбирам дека се сестрински партии, ама со Борисов какви браќа се направени и сега дава поддршка за негова оставка![]()
Не сум запознаен со овој детал.Беа браќа, ама за братството да поживееше требаше Бојко да ги добие Комерцијална и Телеком. А тоа некако не се случува...
Апсолутно се согласувам.Види се разбираме добро на која категорија газди мисла јас и ке речам те разбирам за какви газди зборуваш ти.
Но кога ке видам циган газда отворил конфекција со + 10 вработени во лоши услови и мизерна плата а он накитен ко елка со злато и половен мерцедес 5-10к еу ми се повраќа.На кое дереџе паѓат луѓето мислејки дека ке си помогнат со 12к плата.Превоз и храна одби 150 еу .СРАМОТА!
Еден куп бенефиции користат сите од државата и ПАК мизерија за народот од лакоми газди.Закон само ! Ако е во + на годишно ниво да мора да покачува плата за % некој пристоен.И така за 4-5 год нормализирани плати, газди со задоволни работници, држава со млади, намалени казни,...Нек си ја чукнат главата и оние што имаат мали деца, ке дојде денот кога ке успеат тука или ке фатат патот.
Ако гледаме добро на ова држава и овој народ до сега требаше да им удриме кутек на сите ко на 27ми .Моментално сме дно држва, само ради немање стандард поточно богатење на поединци (фирми и луѓе )
Апсолутно се согласувам.
Јас имам мисла дека одредени региони треба да имаат бенифиции, помали даноци, придонеси, па дури и ослободувања. Инаку, сите ќе одат во Скопје.
Исламистите се бесните кучиња на либерал-фашистите...Сега читав некоја германка ја казниле 1600 еур бидејќи на фб напишала статус против мигрантите. Тоа е таа либерал фашистичка идеологија која се применува и кај нас..