Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Делото од кривичната пријава се преиначи од насилство во убиство, ама во темата Насилства во Македонија пишува дека навистина никој не бил приведен, иницијалите на убијците се измислени, а вистинските убијци се надвор од државата и ќе се врателе кога ќе се смирела ситуацијата. Дали и колку е ова вистина не знам, ама еве го цитатот:Друштво, што бидна со правдата за убиениот Комита ?
Секој ден треба ова да се спомнува додека нема ПРАВДА.
Можно ли е ова?
![]()
Го преиначија во свирепо убиство (минимум 10 години). Едниот е во бегство.Друштво, што бидна со правдата за убиениот Комита ?
Секој ден треба ова да се спомнува додека нема ПРАВДА.
Го преиначија во свирепо убиство (минимум 10 години). Едниот е во бегство.
Воопшто не се сомневам во вакво нешто. Единствена спас е самоорганизирање за бојкот на референдумот.[DOUBLEPOST=1532436110][/DOUBLEPOST]Ќе се состави мозаикот кога во играта ќе се вклучи булдожер дипломатијата. Мицко ќе добие прашање по негова мерка и уште нешто (можеби дури и рок за предвремени избори), а булдожерите ќе добијат излезност на референдумот.
И јас исто ќе сум зафатен за да гласам на реферндумот, а и такво прашање не заслужува одговор.Мислиш дека така лесно ќе заврши работата. Дека има уште наивни кои би му поверувале на збор на зајко со неговата историја на скоро секојдневно лажење. Не сум сигурен.
Лично за мене ставот на вмро за референдумот ми е небитен, јас и моите 5 гласа дома тој ден сме зафатени со неодложни обврски.
Тогаш немало повод за да „бекнат“, инаку сигурно ќе го стореле тоа.За лицемерието си во право. Луѓе кои минатите 11 години не бекнале за ниту еден пропуст на таа власт сега се најгласни за пропустите на оваа власт. Тогаш не им сметаа криминали и корупција, сега одеднаш почнаа да кукаат. Тоа што буквално иста ситуација начекуваме и кај другата страна, која до вчера за секоја грешка на власта фарбаше згради, а денес истите или полоши грешки ги премолчуваат е дискусија за другпат.
Туку, не се согласувам за друга работа. Човек може да биде сендвич на сендвичите, куртон на куртоните, пушикур на пушикурите... пак има право пена да му фати устата од жалење ако сака. Човеково право е слободата на изразување.![]()
пуштен на лекување па пак ќе бил вратен во затворДојде животот за убиецот на Мартин Нешковски пуштен е на домашно лекување, се прашувам која е врската ?
Прегледај го приврзокот 194408
Прегледај го приврзокот 194409
Нешто не е точно, а се се шпекулации. Е да, кога политички-партиски ќе се осудат луѓето, ќе биде судски докажано, ама, секој поинтелигентен ќе знае како се суди, тенденциозно.1. Слушнавме како влечкаа и понижуваа Македонци од Пустец да гласаат за ДПМНЕ во Центар?
2. Слушнавме како местеа избори?
3. Слушнавме како Миле удрил по чаршијата во Прилеп?
4. Слушнавме како и колку Гвујо и Миле земале провизија од Кинезите?
5. Слушнавме од Протуѓер како пикаа луѓе без огласи во ЕЛЕМ?
6. Слушнавме како судеа луѓе без докази, со помош на судивките од тевтерчето на Брколина и шлицот на Мијлаков?
7. Слушнавме колку пари и како се украдени преку проектот Скопје?
8. Слушнавме како Гвујо НАРЕДИ помилување на Хашките случаи?
Toj tebe ili ti nego ?Се ебам со него, ебате сељакот смешен.
Еден збор не испочитува. Да велиш „нема промена на уставното име“ и по некој ден токму тоа да го правиш... е незамисливо за нормални луѓе. А тоа го прават еден куп „еминентни граѓани“ кои никако не поддржуваа промена на уставното име, како Нано Ружин (во ТВ емисија, јавно)[DOUBLEPOST=1532439830][/DOUBLEPOST]Некој тука беше пишал дека дудуков бил чоек од збор. Ова суштество не е човек а камоли човек од збор..
За тебе нема одмор, ти дозите ги натфрлуваш секојдневно и повеќекратно, како Алија Сиротановиќ си.Еј, се јави Ѓорѓи, се вратил од одмор од Грција и си ја исполнува дневната доза.
Пуштен пуштен a фaктички гo кријaт[DOUBLEPOST=1532440701][/DOUBLEPOST]Дојде животот за убиецот на Мартин Нешковски пуштен е на домашно лекување, се прашувам која е врската ?
Прегледај го приврзокот 194408
Прегледај го приврзокот 194409
пуштен на лекување па пак ќе бил вратен во затвор
ист адвокат, кој верувам бил адвокат на уште стотици други
А знае ли некој што бидна со оној обезбедувач кој на 27 април 2017 имаше оружје во Собранието и пукаше со неко? Има ли кривична пријава за него?Го преиначија во свирепо убиство (минимум 10 години). Едниот е во бегство.