Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Драго ретардче

Дали имаш напишано еден пост со критика кон СДС кога:
1. Гледавме на локалниве како влечкат и потплатуваат цигани да гласат за нив? (пред мои очи)
2. Гледавме како местат локални избори? (на пола изборни места во мојот град имаше ливче од друг град)
3. Гледавме како пајаци тепаат полицајци?
4. Делат пари на ангро на измислени конкурси за иновација?
5. Ставаат неписмени учкари за советници?
6. Гледавме како Зајко фатен на дело за корупција излегува од судот насмеан со ослободителна пресуда?
7. Гледаме како на вчера формирана фирма и се дава тендер од 35 милиона?
8. Гледаме како убијците од Смилковско си одат дома?

Да не продолжувам понатаму: СЕТО ОВА ЗА ЕДНА ГОДИНА.

Врати се во дупката од која си излегол мајмун еден, не троши ресурси. Која е таа будала што тебе те плаќа за пропаганда, мајко мила. На такви ли спаднаа.

Најтрагично е шо пустото си има ваљда некоја дневна норма за постови ( или бар не е до толку патетитичен да дреме 24/7 на сите теми на форумов) и си мисли ќе стануе комуњарскиот Serpico :pos:,
Да заработи троа некоја полесна паричка да не се тресе цел живот на -следен гол Јапан 2 лига :ROFLMAO:
Пошо така нервите се ебат,а ќе му требаат за да склопуе постчиња тука :icon_lol:

БТЊ точкиве друже важат потпуно и за претходната власт, со исклучок на третата :icon_mrgr:

Може да се оформи специјално судско одделение кое по експресна постапка би ги процесуирало случаите на корупција во високата власт. Судија би можела да биде Софија Лаличиќ, а поротници Филимена и Михајло Маневски.

ФИЛИПЧЕ ГО ПОНИШТИ ТЕНДЕРОТ ОД 35 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА РЕАГЕНСИ ОТИ ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЈАВЕНА ФИРМА ИМАЛА ФАЛИЧНА ДОКУМЕНТАЦИЈА
623497_stock-photo-old-man-celebrating-with-laptop.jpg
И толку беше, пробаа, не им помина и сега ко ништо да не било. Никому ништо. Одговорност никој не сноси? Ќе пробаат они повторно на друг начин.
сдсм-вмро исти курац се.[DOUBLEPOST=1532356478][/DOUBLEPOST]
Ексклузивно – Уште еден огромен корупциски скандал: Снаа на советничка на Заев добила 330,000 евра од владата

http://expres.mk/ushte-eden-ogromen...nichka-na-zaev-dobila-330000-evra-od-vladata/

http://expres.mk/snaata-na-sovetnic...lioni-od-vladata-so-firma-stara-samo-43-dena/
Значи овие не се нормални, во краток рок сто милиони евра си поделија. Овие за месец дена цел скопје 2014 ќе искрадат.

И толку беше, пробаа, не им помина и сега ко ништо да не било. Никому ништо. Одговорност никој не сноси? Ќе пробаат они повторно на друг начин.
сдсм-вмро исти курац се.[DOUBLEPOST=1532356478][/DOUBLEPOST]
Значи овие не се нормални, во краток рок сто милиони евра си поделија. Овие за месец дена цел скопје 2014 ќе искрадат.

Исти курац, различна димензија. Да не останат покусо од фамилијата сеа и овие ќе се праат милијардери ...

ВТЊ за ова Скопје 2014 уше чекаме ние тука Галиите тој грдиот мост шо се праи и пар споменици да ги тргаат, точак по Кеј ми се одмилува више да возам, велеслалом праам секое искачање, до кај е тој пешкото Грчев со тоа ?

Некои ликови по нетот (меѓу кои поединци кои ги спомнав погоре) веќе се радосни за договорот за Пржинска влада, кур би боле што ќе добие Заев за возврат, уште еден показател дека не е никаков патриотизам или борба за име во прашање, на Мицко да му обеќаат власт за две години од сега, он и цел извршен комитет и 90% од чипирантие гласачи ќе гласаат за и око нема да им трепне, норнално тоа ќе биде убаво филувано со нивната пропаганда, ама суштината е таа

Целата фама што се крева во врска со овие скандали, оправадно е, се работи за неопростиви грешки, корупција, судир на интереси и потенцијален криминал, мислам ебати иновациите кога пола провладини новинари, пратеници, министри и останати подржувачи излапале милиони од државен фонд.

Но, тоа што за истите теми морал ми продаваат и кажуваат за новинарско поткупување ликови како Чилиманов, Миленко, Нонковиќ е тоа не може другари, @Ставрогин е 100% у право, не може до пред една година да си бил најгнасна гнида бранејќи го секое срање, многу полоши работи правени од светиот пастир и неговата небесна партија, а сега наеднаш си станал некорумпиран, избелен, чист посматрач на секојдневите случувања и да пишуваш од некоја дистанца како да не си од тука и наднаш од кома си се разбудил во 2018.

Пак ќе повторам, најгласни за криминал, корупција, новинарски поткуп денес се полтронот Цветин Чилиманов, осудениот криминалец Миленко и платеничето Бобан Нонковиќ.

Абе да, ама сепак останува фактот дека се во право.

Уште некoлку месеци ке релaтивизирaте и тoлку ќе ви биде.Мицкo,Грујo,Мијaлкoв,Сендвич, Фaмилијaтa немa мнoгу дa ви пoмoгнaт.Резултaти се бaрaaт oд вaс,кaкo штo ветувaвте.10% испoлнете oд ветенoтo немoрa пoвеќе,зa пoчетoк дoвoлнo ке биде

Некои ликови по нетот (меѓу кои поединци кои ги спомнав погоре) веќе се радосни за договорот за Пржинска влада, кур би боле што ќе добие Заев за возврат, уште еден показател дека не е никаков патриотизам или борба за име во прашање, на Мицко да му обеќаат власт за две години од сега, он и цел извршен комитет и 90% од чипирантие гласачи ќе гласаат за и око нема да им трепне, норнално тоа ќе биде убаво филувано со нивната пропаганда, ама суштината е таа
Мислиш дека така лесно ќе заврши работата. Дека има уште наивни кои би му поверувале на збор на зајко со неговата историја на скоро секојдневно лажење. Не сум сигурен.
Лично за мене ставот на вмро за референдумот ми е небитен, јас и моите 5 гласа дома тој ден сме зафатени со неодложни обврски.

У Кaлитеa демoлирaле некoлку вoзилa.Ке им излезеше пoевтинo у Хрвaтскa дa oдмaрaле,зaштo нели зaтoa oделе у Грцијa, декa евтинo мнoгу

Дезинформации.[DOUBLEPOST=1532358046][/DOUBLEPOST]
Прегледај го приврзокот 194373
Нa фб видoв[DOUBLEPOST=1532290065][/DOUBLEPOST]

Не видов МК таблица дека е на колата и не видов дека е паркиран негде на паркинг.

Дезинформации.[DOUBLEPOST=1532358046][/DOUBLEPOST]

Не видов МК таблица дека е на колата и не видов дека е паркиран негде на паркинг.
Извaди ги рoзoвите oчилa

Која е таа будала што тебе те плаќа за пропаганда, мајко мила. На такви ли спаднаа.

Куроглав, ти бе за пропаганда најде да пишуваш? Член на форумот од 2016, тамам пред епскиот пад на Гвујо. Немаш ниту еден пост настрана од оваа тема, и сите ти се плукање по власта. Ти најде бе мајмун еден да кажуваш кој за што е на форумот?

Јас сум член од 2013, еден куп луѓе познавам од форумот, пишувам во многу теми. И јас сум овде за пропаганда, а ти онака случајно само во оваа тема пишуваш?

Ебаве тоа ретардите кои газот за сендвич си го продавате.

Јас бојкотирам и референдуми и избори, и заедно и одделно, и ако доволно луѓе бојкотираат ќе има промени, ако не ќе се свири по старо.

Јас бојкотирам и референдуми и избори, и заедно и одделно, и ако доволно луѓе бојкотираат ќе има промени, ако не ќе се свири по старо.

Дефинитивно ќе има промени и да помини и да не помини референдумот :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom