S
staycalm
Гостин
6 години затвор за Сеад Кочан? Ќе си украдеш милиони евра, ќе си одлежеш 6 години и коа ќе излезеш живим као цар.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Би се менувал со него нели?6 години затвор за Сеад Кочан? Ќе си украдеш милиони евра, ќе си одлежеш 6 години и коа ќе излезеш живим као цар.
6 години затвор за Сеад Кочан? Ќе си украдеш милиони евра, ќе си одлежеш 6 години и коа ќе излезеш живим као цар.
Не знаев дека треба да ги врати парите. ОК е тогашЗнаеш колку се 6 години во затвор? Имаш блага претстава како тоа изгледа? Плус треба и да ги врати украдените пари. Не знам каква пресуда очекувавте, доживотен затвор?
Не е проблем во пресудата, проблем е еднаш да легне во затвор.
Kazimu i deka gazeto ferfele ke mu go naprat. Odma ke saka da se zameniЗнаеш колку се 6 години во затвор? Имаш блага претстава како тоа изгледа? Плус треба и да ги врати украдените пари. Не знам каква пресуда очекувавте, доживотен затвор?
Не е проблем во пресудата, проблем е еднаш да легне во затвор.
Znaci passat e luksuzna kola ..... oookeej! Koe dno on novinarstvo imame!Ко не знае да се вози во Мерцедес ќе се вози во Волц (Раја Селани) Ваген (Запрежна кола).
ЛУКСУЗНИТЕ ВОЗИЛА СТИГНУВААТ ВО СЕПТЕМВРИ: Пасатите на Заев шоферот ќе ги командува и со глас
https://denesen.mk/luksuznite-vozil...-na-zaev-shoferot-kje-gi-komanduva-i-so-glas/
Znaci passat e luksuzna kola ..... oookeej! Koe dno on novinarstvo imame!
а што е ова секоја влада нови возила купува, нови фотељи па кабинетите менуваат. да не не сакат да седат на исто седиште кај што претходните седеле.Ко не знае да се вози во Мерцедес ќе се вози во Волц (Раја Селани) Ваген (Запрежна кола).
ЛУКСУЗНИТЕ ВОЗИЛА СТИГНУВААТ ВО СЕПТЕМВРИ: Пасатите на Заев шоферот ќе ги командува и со глас
https://denesen.mk/luksuznite-vozil...-na-zaev-shoferot-kje-gi-komanduva-i-so-glas/
а што е ова секоја влада нови возила купува, нови фотељи па кабинетите менуваат. да не не сакат да седат на исто седиште кај што претходните седеле.
Други беа педерите 2001,тоа се истите оние што сега ни велат прифатете ја капитулацијата од Преспа.[DOUBLEPOST=1532093917][/DOUBLEPOST]Се надевам дека нема да излезат педери како во 2001 година.
Ако во такви барови(кај што се збираат педери), направиш анкета за имево, сигурно 99% ќе одговорат позитивно дека се за смена.Dobro mnogu e bitno vo kakvi krugovi si se dvizite. Na primer ako odis vo mesta, barovi, kafici kade generalno se zbiraat pederi i napravis nekoja anketa za pravata na pederite ke dobies rezultati od nad 99% deka pederite se obespraveni i bla bla bla. I na kraj kakva tezina ima anketata za bilo sto. Da ne slucajno ja zemat za oficijalen podatok. Ke si ima referendum, ke si glasaat gragjanite so pravo na glas i tolku.