Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да цитирам еден дијалог на репортер и протестирач, од лани:Колку што знам на 3ти Декември ќе се протестира против апсењата а не против прогресивен данок и економските политики на владата...За жал![]()
Пандов да не го виде некој?![]()
Но компренде...Да цитирам еден дијалог на репортер и протестирач, од лани:
- Против негативностите!
- Против какви негативности?
- Си знаат добро кои се тие сили..."
Кои ти се сознанијата според кои сметаш дека е апсолутна лага?
Затоа што сум од Ѓорче и ја знам ќерка му. Затоа што знаев и кој е убиецот на „фудбалерот“ уште пред да излезат со „официјално“ соопштение, затоа што во маалски кругови се' се дознава. Не велам дека е сигурно, затоа што никој не може да биде сигурен ама дека се убиени заради љубовна романса со ќерка му, да не ја именувам? Деца кои се помали од неа, од скромни семејства во љубовна романса со фуфица која почна да се однесува ко ќерка на Кралицата Елизабета по назначувањето на Трајко?sekako deka e
jedina apsolutna laga za simlkovsko e toa sto go plasiraa u javnosta, terorizam, isis, kursetrese u ladna voda.
A што да очекувам од муслиманите овде?dali si slusnal za muhamed zekiri od sdsm? i za delegacijata od sdsm sto otide na proslavata na erdogan?
Го следам тој линкот на Макфакс, ама изледа сум го пропуштил ова...
Што да се каже, реки народ! Моментално гвујо 2 екипи за фудбал неможи да собери. Туѓ срам да те фати од протестов
Ете, Џафери.Ги испразни јајцата Џафери.Голтајте со восхит.
Џафери: Не се почитувани процедурите при апсењето на пратениците на ВМРО-ДПМНЕ
http://vecer.mk/makedonija/djaferi-...te-pri-apsenjeto-na-pratenicite-na-vmro-dpmne
Чим више релативизираме, заборави да споменеш и архитект, режисер на Еднооки...znaci da rezimirame, posle 11godini vmro-dui kriminali
dobivme apsenje na operski pejaci i akteri.
nego ovoj clen 313 dali e priemnil za ali ahmeti i talat dzaferi? poso neso terorizam se spomnuva?
Zoran bozinovski se izleta mnogu rano, zatoa i go uapsija, so edno prosto logicno prasanje, sto barale decata vecerta kaj trajkoЗатоа што сум од Ѓорче и ја знам ќерка му. Затоа што знаев и кој е убиецот на „фудбалерот“ уште пред да излезат со „официјално“ соопштение, затоа што во маалски кругови се' се дознава. Не велам дека е сигурно, затоа што никој не може да биде сигурен ама дека се убиени заради љубовна романса со ќерка му, да не ја именувам? Деца кои се помали од неа, од скромни семејства во љубовна романса со фуфица која почна да се однесува ко ќерка на Кралицата Елизабета по назначувањето на Трајко?
Ептен сомнително.
Него, кога се смеевме за „сум бил во подрум, не знам“, требале уствари нас да ни се смеат?