Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.878
- Поени од реакции
- 89.726
Насловов е таман за unusual fyromages
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne davajte,narod ne se prasuva.Politicarite se tie sto potpisuvaat,isto kako vo 2001.Чесно е да се кажи...не да се мафта со име само за меЏународна употреба, ``недаваме идентитет, јазик`` и слични фрази...
Ne davajte,narod ne se prasuva.Politicarite se tie sto potpisuvaat,isto kako vo 2001.
и кај е тука ТемелкоРазговор помеѓу Миле Јанакиески и Марјан Наковски
МЈ: Маријан!
МН: Повели министре.
МЈ: Абе, има околу 300 лични карти за Струмица, во тек си?
МН: За да се прават или треба да стигнат?
МЈ: Да се прават.
МН: Ууууух.
МЈ: Ај слушни се од кај мене со Игор Јанишев, чекај да ти дадам број. 071 269 606.
МН: Добро, ќе се слушнам.
Така било по закон, бар така напиша оној Политико на Твитерон, им пуштил код 2 месеци да го читаат без претплата. Не можело да се одбие тоа, така било, посебно сега кога се провладин медиум. И на мене на апликациите на телефонот ми излегуваат реклами од Вмро.Дали тоа видов реклама од ДПМНЕ на либертас![]()
a шо бара темелко тука?и кај е тука Темелко![]()
па вчера го тупеше ѓоа Темелко бил замешан во штанцање лични картиa шо бара темелко тука?
Teмелко е само еден од иљадниците обвинети во најголемите изборни измами кои европа ги виде во својата историја.па вчера го тупеше ѓоа Темелко бил замешан во штанцање лични карти
читајте го убаво написот на вашиот либертас, брат Љубе лично им донел мкд документи на човечињата од Пустец уште поодамна, а Бранко Црвенковски бил таму да се сретне со албанскиот председател...