Случајни погледи/средби

• Креатор на темата Креатор на темата Windfucker
  • Време на започнување Време на започнување
a da si fatis nekoja od selo duri gledas be prijatele od gledanje fajde nema
Сите сакаат да се преместат во градот и не сакаат со селскиве да се дружат, тежок живот овде е пријателе што да ти расправам. Сега еве и вода немаме, башка преку лето тутуње, бавчи, комбањи.

Сите сакаат да се преместат во градот и не сакаат со селскиве да се дружат, тежок живот овде е пријателе што да ти расправам. Сега еве и вода немаме, башка преку лето тутуње, бавчи, комбањи.

am ti fati nekoja od grad ;) i zemi ja na selo ako e tolku suvo na selo :D
abe jebiga site sela niz makedonija nas isti se

am ti fati nekoja od grad ;) i zemi ja na selo ako e tolku suvo na selo :D
abe jebiga site sela niz makedonija nas isti se
Пробувам сега еве ќе купам Голф 4ка од Бугарија и ќе му закачам спојлер ако се запни некоја од градскиве на тоа да ја довлечкам до село.

Ах тие погледи .. иам една колешка . .секој ден се ,,погледнувам,, со неа . . онака :icon_mrgr: . . ако продолжи со тие погледи .. мора да се превземе нешто :D :D

Скоро и никогаш не замприметувам погледи.

Јас најискрено не се замарам,се движам до определената дестинација по рути имаат и имиња(да не ги спомнувам) али не негирам дека кога ќе помине некоја типка окцето ми забегува а чат пат и се вкрстуваат али јебига најчесто немам време за губење и морам да сум минимум 5 минути предвреме на определената дестинација така да не се ни трудам да направам фрст контакт,нормално има исклучоци во библиотека кога сретнав едно убаво моме тинејџерка беше и почнав да ја разубедувам да не го чита ден браун бидејќи е булшет туку да ја одбере госпоѓа бовари,барем донекаде ме послуша-ги зема и двете книги:)
--- надополнето: 15 август 2012 во 12:25 ---
В црква за Св. Никола сабајле на панихида јас излегував а таа влегуваше, таа се насмеа и јас се насмеав на врата гужва. А не ми беше ситуација многу за смеење претходно нешто поради силни чувства и емоции, ама таа ме насмеа затоа и голем впечаток :icon_lol:.

Во црква...грешни мисли чедооо:coffee:

ми се случувало да се вкрстуваат погледи дури и насмевка,ама незнам зошто другата страна не превзема ништо и не е иновативна.мене ми скурчи.

ми се случувало да се вкрстуваат погледи дури и насмевка,ама незнам зошто другата страна не превзема ништо и не е иновативна.мене ми скурчи.
Преземи нешто...

ne si naletala na mene zatoa :LOL:

Убавината е во тоа да не се превземе ништо....
Само поглед... евентуално насмевка...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom