Случајни погледи/средби

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
Можеби, зависи кој како сфаќа:)само сакав да кажам дека погледот често знае да не измами.
еден поглед може, ама 2-3 погледа неможе да излажат, затоа избегавам да имам секс со девојки кој само на поминување ке се погледнеме ,по ише преферирам кога некад седам у кавана на пример и ке се огледнеме 2-3 пати малце подолго и послем тоа имаме секс

Член од
17 октомври 2011
Мислења
28
Поени од реакции
23
еден поглед може, ама 2-3 погледа неможе да излажат, затоа избегавам да имам секс со девојки кој само на поминување ке се погледнеме ,по ише преферирам кога некад седам у кавана на пример и ке се огледнеме 2-3 пати малце подолго и послем тоа имаме секс
Која е разликата во еден поглед на поминување и 2-3 погледи во кафана? Не преферирам таков секс и моите мислења не беа наменети за секс партнери, но кога веќе почна не гледам некоја голема разлика. Сепак со самите погледи ти повторно НИШТО не знаеш за таа девојка, јас можам да те погледнам и 100 пати, а да мислам нешто лошо или пак да не сакам ништо отколку 1 искрен поглед од некоја друга личност! Така да според мене нема врска дали е 1 поглед на поминување или 2-3 погледа во кафана. Се е прашање на фантазија, добра игра, добар партнер и шарм;)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Жени го скенираат секој потенцијално згоден партнер за парење што ќе го здогледаат.
Нека не ве залажуваат тоа, не бидете наивни.
Ко вие што буљите угз, цицки, лице, они исто буљат итн итн.

Поентава е...нема врска со хемии и филмски погледи туку биолошката потреба да најде соодветен партнер за парење.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
28
Поени од реакции
23
^ Па не мора да значи дека сите погледи водат кон "ПАРЕЊЕ" ;)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
370
Поени од реакции
709
Поентава е...нема врска со хемии и филмски погледи туку биолошката потреба да најде соодветен партнер за парење.
:facepalm:
...и веднаш потоа си ги замислувам нашите синови. Ако би биле високи 190 со темен тен и светли очи, од најневин шмек поглед ќе сменам на оплоди ме - зјапање. Suuuuure, why not.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Минатата сабота седам во миднајт бев расположен до максимум.Денсав така 2 часа и околу 3 часот дојдоа девојки постари од мене.Ги загледав така заводнички и со насмевка,ми делуваа интересно како играа.Не очекував ништо а и не бев нешто спремен за запознавање.Висока,плава коса,ангелско лице и колкови што би пливал во неа.Таа ме погледна мене и јас неа,али со веѓите ја шмекнав и таа дојде кај мене.Ми вика што си така здрвен,јас и велам па ми делуваш интересно како денсате,а многу сакам да научам да играм така како вас.Така некој шубе муабет почнав,ме фати неспремен,ми се претстави која е ми рече мило ми е,а мене нозете ми се здрвија зашто првпат во живот со поглед да ми дојде типка и така згодна но беше многу поискусна од мене,па виде дека се топам и срамежливоста ме победи.Женско ако не чита сигнали незнам кој друг.
добар сон си сонувал и јас понекогаш сонувам вакви соништа, само ова не е темата за соништа, најдобро ќе ти биде да го напишеш ОВДЕ ќе ти го толкуваат ако не за друго
--- надополнето: 8 февруари 2012 во 18:16 ---
Жени го скенираат секој потенцијално згоден партнер за парење што ќе го здогледаат.
Нека не ве залажуваат тоа, не бидете наивни.
Ко вие што буљите угз, цицки, лице, они исто буљат итн итн.

За какво парење зборуваш ние не сме кучиња да се пареме, случајните погледи може да се опишат како првлечност тоа ти е исто кога ние мажите ќе здогледаме некој привлечен задник и го здогледаме

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
:facepalm:
...и веднаш потоа си ги замислувам нашите синови. Ако би биле високи 190 со темен тен и светли очи, од најневин шмек поглед ќе сменам на оплоди ме - зјапање. Suuuuure, why not.
А бе види, негирање дека гравтицаијата постои си е ок, секој може да верува дека може да лета,
Ама реалноста е дека кога ќе скокнеш од зграда ќе паднеш....

Тоа у муабетов се однесуе дека, да машки буљат у женски и да женски буљат у машки.
Што женски змаислуваат не ме интересира, ама дека позадината е тоа што го реков погоре за жал е научно подковано.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Да бе, а генерациите пред тоа, се чуделе кога почнале да се шмекаат со погледи! Срамота! Ерес!

Ја срамежлива сум за погледи и остало, а и кога се возам во автобус/воз/авион/брод/комбе или седам во кафич, обично не гледам по луѓето.
Тинуле што се изнервира?

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
So edna koleska valjda postara, ne ja znam. Se simnuva po skali, a podmrznato bese i paga i i vika na drugarka i ,, Draga be zaso ne me drzis, sea treba so mokro gaze da si idam doma''. :D
Bas dodeka go kazuvase ova se poglednavme i mi se nasmea :D

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ја срамежлива сум за погледи и остало, а и кога се возам во автобус/воз/авион/брод/комбе или седам во кафич, обично не гледам по луѓето.
Имаш време чедо, ќе ти помини... не се секирај :)

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
Која е разликата во еден поглед на поминување и 2-3 погледи во кафана? Не преферирам таков секс и моите мислења не беа наменети за секс партнери, но кога веќе почна не гледам некоја голема разлика. Сепак со самите погледи ти повторно НИШТО не знаеш за таа девојка, јас можам да те погледнам и 100 пати, а да мислам нешто лошо или пак да не сакам ништо отколку 1 искрен поглед од некоја друга личност! Така да според мене нема врска дали е 1 поглед на поминување или 2-3 погледа во кафана. Се е прашање на фантазија, добра игра, добар партнер и шарм;)
па за имање секс немора да знам нешто за таа девојка, погледите не се за запознавање туку за приметување потенцијален партнер за секс

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Денеска со една на маса црна со грациозен врат и прекрасни црни очи, штета што седеше со дечко, маж или другар на маса инаку пристапев и ќе се запознаев. Изгледа дека не е од селово кај нас инаку досега ќе ја забележев
Што да кажам од хемијата почна формули со О2 наместо кислород да летаат во близина.

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
Денеска со една на маса црна со грациозен врат и прекрасни црни очи, штета што седеше со дечко, маж или другар на маса инаку пристапев и ќе се запознаев. Изгледа дека не е од селово кај нас инаку досега ќе ја забележев
Што да кажам од хемијата почна формули со О2 наместо кислород да летаат во близина.
a da si fatis nekoja od selo duri gledas be prijatele od gledanje fajde nema

Kajgana Shop

На врв Bottom