S
Shellshock nam67
Гостин
znam sto mislese ti i vo pravo siМожеби, зависи кој како сфаќасамо сакав да кажам дека погледот често знае да не измами.
znam sto mislese ti i vo pravo siМожеби, зависи кој како сфаќасамо сакав да кажам дека погледот често знае да не измами.
еден поглед може, ама 2-3 погледа неможе да излажат, затоа избегавам да имам секс со девојки кој само на поминување ке се погледнеме ,по ише преферирам кога некад седам у кавана на пример и ке се огледнеме 2-3 пати малце подолго и послем тоа имаме сексМожеби, зависи кој како сфаќасамо сакав да кажам дека погледот често знае да не измами.
Која е разликата во еден поглед на поминување и 2-3 погледи во кафана? Не преферирам таков секс и моите мислења не беа наменети за секс партнери, но кога веќе почна не гледам некоја голема разлика. Сепак со самите погледи ти повторно НИШТО не знаеш за таа девојка, јас можам да те погледнам и 100 пати, а да мислам нешто лошо или пак да не сакам ништо отколку 1 искрен поглед од некоја друга личност! Така да според мене нема врска дали е 1 поглед на поминување или 2-3 погледа во кафана. Се е прашање на фантазија, добра игра, добар партнер и шармеден поглед може, ама 2-3 погледа неможе да излажат, затоа избегавам да имам секс со девојки кој само на поминување ке се погледнеме ,по ише преферирам кога некад седам у кавана на пример и ке се огледнеме 2-3 пати малце подолго и послем тоа имаме секс
Поентава е...нема врска со хемии и филмски погледи туку биолошката потреба да најде соодветен партнер за парење.
добар сон си сонувал и јас понекогаш сонувам вакви соништа, само ова не е темата за соништа, најдобро ќе ти биде да го напишеш ОВДЕ ќе ти го толкуваат ако не за другоМинатата сабота седам во миднајт бев расположен до максимум.Денсав така 2 часа и околу 3 часот дојдоа девојки постари од мене.Ги загледав така заводнички и со насмевка,ми делуваа интересно како играа.Не очекував ништо а и не бев нешто спремен за запознавање.Висока,плава коса,ангелско лице и колкови што би пливал во неа.Таа ме погледна мене и јас неа,али со веѓите ја шмекнав и таа дојде кај мене.Ми вика што си така здрвен,јас и велам па ми делуваш интересно како денсате,а многу сакам да научам да играм така како вас.Така некој шубе муабет почнав,ме фати неспремен,ми се претстави која е ми рече мило ми е,а мене нозете ми се здрвија зашто првпат во живот со поглед да ми дојде типка и така згодна но беше многу поискусна од мене,па виде дека се топам и срамежливоста ме победи.Женско ако не чита сигнали незнам кој друг.
За какво парење зборуваш ние не сме кучиња да се пареме, случајните погледи може да се опишат како првлечност тоа ти е исто кога ние мажите ќе здогледаме некој привлечен задник и го здогледамеЖени го скенираат секој потенцијално згоден партнер за парење што ќе го здогледаат.
Нека не ве залажуваат тоа, не бидете наивни.
Ко вие што буљите угз, цицки, лице, они исто буљат итн итн.
Поентава е...нема врска со хемии и филмски погледи туку биолошката потреба да најде соодветен партнер за парење.
А бе види, негирање дека гравтицаијата постои си е ок, секој може да верува дека може да лета,
...и веднаш потоа си ги замислувам нашите синови. Ако би биле високи 190 со темен тен и светли очи, од најневин шмек поглед ќе сменам на оплоди ме - зјапање. Suuuuure, why not.
Тинуле што се изнервира?Да бе, а генерациите пред тоа, се чуделе кога почнале да се шмекаат со погледи! Срамота! Ерес!
Ја срамежлива сум за погледи и остало, а и кога се возам во автобус/воз/авион/брод/комбе или седам во кафич, обично не гледам по луѓето.
Имаш време чедо, ќе ти помини... не се секирајЈа срамежлива сум за погледи и остало, а и кога се возам во автобус/воз/авион/брод/комбе или седам во кафич, обично не гледам по луѓето.
па за имање секс немора да знам нешто за таа девојка, погледите не се за запознавање туку за приметување потенцијален партнер за сексКоја е разликата во еден поглед на поминување и 2-3 погледи во кафана? Не преферирам таков секс и моите мислења не беа наменети за секс партнери, но кога веќе почна не гледам некоја голема разлика. Сепак со самите погледи ти повторно НИШТО не знаеш за таа девојка, јас можам да те погледнам и 100 пати, а да мислам нешто лошо или пак да не сакам ништо отколку 1 искрен поглед од некоја друга личност! Така да според мене нема врска дали е 1 поглед на поминување или 2-3 погледа во кафана. Се е прашање на фантазија, добра игра, добар партнер и шарм
Не се нерврам бе срц, just sayinТинуле што се изнервира?
a da si fatis nekoja od selo duri gledas be prijatele od gledanje fajde nemaДенеска со една на маса црна со грациозен врат и прекрасни црни очи, штета што седеше со дечко, маж или другар на маса инаку пристапев и ќе се запознаев. Изгледа дека не е од селово кај нас инаку досега ќе ја забележев
Што да кажам од хемијата почна формули со О2 наместо кислород да летаат во близина.