Случајни погледи/средби

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
a da si fatis nekoja od selo duri gledas be prijatele od gledanje fajde nema
Сите сакаат да се преместат во градот и не сакаат со селскиве да се дружат, тежок живот овде е пријателе што да ти расправам. Сега еве и вода немаме, башка преку лето тутуње, бавчи, комбањи.

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
Сите сакаат да се преместат во градот и не сакаат со селскиве да се дружат, тежок живот овде е пријателе што да ти расправам. Сега еве и вода немаме, башка преку лето тутуње, бавчи, комбањи.
am ti fati nekoja od grad ;) i zemi ja na selo ako e tolku suvo na selo :D
abe jebiga site sela niz makedonija nas isti se

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
am ti fati nekoja od grad ;) i zemi ja na selo ako e tolku suvo na selo :D
abe jebiga site sela niz makedonija nas isti se
Пробувам сега еве ќе купам Голф 4ка од Бугарија и ќе му закачам спојлер ако се запни некоја од градскиве на тоа да ја довлечкам до село.

Член од
16 октомври 2011
Мислења
371
Поени од реакции
408
Ах тие погледи .. иам една колешка . .секој ден се ,,погледнувам,, со неа . . онака :icon_mrgr: . . ако продолжи со тие погледи .. мора да се превземе нешто :D :D

Caligula

Realiziran
Член од
25 јануари 2005
Мислења
895
Поени од реакции
97
Скоро и никогаш не замприметувам погледи.

B

Black Guard

Гостин
Јас најискрено не се замарам,се движам до определената дестинација по рути имаат и имиња(да не ги спомнувам) али не негирам дека кога ќе помине некоја типка окцето ми забегува а чат пат и се вкрстуваат али јебига најчесто немам време за губење и морам да сум минимум 5 минути предвреме на определената дестинација така да не се ни трудам да направам фрст контакт,нормално има исклучоци во библиотека кога сретнав едно убаво моме тинејџерка беше и почнав да ја разубедувам да не го чита ден браун бидејќи е булшет туку да ја одбере госпоѓа бовари,барем донекаде ме послуша-ги зема и двете книги:)
--- надополнето: 15 август 2012 во 12:25 ---
В црква за Св. Никола сабајле на панихида јас излегував а таа влегуваше, таа се насмеа и јас се насмеав на врата гужва. А не ми беше ситуација многу за смеење претходно нешто поради силни чувства и емоции, ама таа ме насмеа затоа и голем впечаток :icon_lol:.

Во црква...грешни мисли чедооо:coffee:

Член од
11 јули 2012
Мислења
137
Поени од реакции
74
ми се случувало да се вкрстуваат погледи дури и насмевка,ама незнам зошто другата страна не превзема ништо и не е иновативна.мене ми скурчи.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
ми се случувало да се вкрстуваат погледи дури и насмевка,ама незнам зошто другата страна не превзема ништо и не е иновативна.мене ми скурчи.
Преземи нешто...

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.363
Поени од реакции
1.831
ne si naletala na mene zatoa :LOL:

Член од
20 септември 2011
Мислења
8.146
Поени од реакции
8.544
Убавината е во тоа да не се превземе ништо....
Само поглед... евентуално насмевка...

Kajgana Shop

На врв Bottom