Слободно време!

А што е слободно време?
Да немаш што да правиш и да зјапаш во таван?
Свашта.

Слободно време според мене е дел од денот кога не правиш апсолутно ништо и се релаксираш по напорниот ден.

Слободно време според мене е дел од денот кога не правиш апсолутно ништо и се релаксираш по напорниот ден.

Според мене слободно време е кога немаш обврски и можеш да правиш што сакаш (па и да се релаксираш), а не кога не правиш апсолутно ништо.

Се наоѓа слободно време.
Пополнувам со вежбање на гитара најчесто:pipi:

Според мене слободно време е кога немаш обврски и можеш да правиш што сакаш (па и да се релаксираш), а не кога не правиш апсолутно ништо.

Различно го дефинираме, не гледам ништо чудно во тоа.
Мене, ми е обврска да одам на кафе со луѓе со кои се немам видено со години. Во слободното време, излегувам, шетам, се гледам со оние со кои сум поблиска.

Се релаксираш со интернет, кафе со пријателките, излегување итн. (она што го спомна ти како обврска :S)
Неможе фејсбукот и кајгана да не ти се слободно време. Или излегувањето. Оди излегувај ако имаш колоквиумска недела или остануваш по 12 саати на работа. Немаш време за тие работи тогаш т.е немаш слободно време ...

ево сеа слободно време имам и на кајгана го трошам...(со добра музика во позадина :)).

Imam mnogu slobodno vreme pa...sedam na kompjuter,slusam muzika,cistam,iskacam,kafe muabet,ogovaranje

Од утре, среда, земам неотповиклив одмор. Што сака нека се случува околу мене. Ќе јадам нутела, ќе спијам и ќе гледам досаден билијард на Еурспорт. Кој сака нека умре...

Од утре, среда, земам неотповиклив одмор. Што сака нека се случува околу мене. Ќе јадам нутела, ќе спијам и ќе гледам досаден билијард на Еурспорт. Кој сака нека умре...

Снукер е најјача ствар.
И се глеа со пивац и чипс, а не со нутела you faggit.
Како и да е, помини си феноменално! :)

ТВ, интернет, баскет, испаѓање со другари да пиеме пиво, мањачење женски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom