Сликички од фудбалери

• Креатор на темата Креатор на темата Jakov
  • Време на започнување Време на започнување
па друже ако не ти се шпарта до тобако, јави им се по телефон, да не ти биде бадијала одењето... јас го земав од центар. а времево баш е финичко за шпартање :wink:

Ете пошто времето е финичко бев и нема, значи кај и да е утре задутре сто посто излага!

Конечно!!!

Бев до ДИПРЕС да го купам албумот сабајлево, стигнал вчера па уште не е дистрибуиран во многу киосци.
Обожавам да ги собирам албумиве од Светско и од Европско. Прв ми се падна Фернандо Торес ...а ужував додека ги лепев Дрогба, Анелка и Карваљо :drk: :pipi:
Инаку прв пат албум од светско првенство нема по двајца фудбалери на една сликичка како претходните години, ама затоа има најмногу за собирање, дури 638.

јас го купив од трафика кај Скопјанка. иначе aлбумот е 70 ден а во него има и 6 сликички. едно пакетче е 25 денари и има внатре 5 сликички.

а btw има вкупно 640 за собирање. 638 се на број, но на задната страна од прената корица има две сликички со броеви верувале или не 00 и 000. мене ми падна 00та хаххах :pos2:

Мераци многу ми се свиѓа албумов, добро го напраиле.
Како што ми се глеа вака на почеток највише изглеа се паѓаат од Хондурас и ДПР Кореја. Се на се, многу јако. До сеа имам негде околу 75 сликички. :)

25 денари пакетче????????????????
Е да, тоа малце ме нервира. 25 ден. пакетче а 5 сликичиња внатре.:kesa:
Памтам, за албумот од 2002, едно пакетче беше 20 денари, а внатре 6 сликичиња.

Еуро 96... беше по 10 денари пакетче :pos:

Беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше, беше...

Како и да е, немора да се напатувате и да купувате по 30 пакетчиња на ден. Онака лајтерски за занимација по 2-3. :)

се слагам со Инкогнито, колку поспоро го собираш, толку и меракот трае подолго... лагано, да се тегне локумот :) албумов на Панини е закон, топ, НАЈДОБАР ДО СЕГА!!!
јас сум при крај со албумот, уште 40-тина сликички ми фалат, и после почнувам да го полнам вториот, онака лагано. првиот ќе го "кинам" за Светско, а вториот ќе ми оди на чување во архива, за историја :)

Конечно!!!

Бев до ДИПРЕС да го купам албумот сабајлево, стигнал вчера па уште не е дистрибуиран во многу киосци.
Обожавам да ги собирам албумиве од Светско и од Европско. Прв ми се падна Фернандо Торес ...а ужував додека ги лепев Дрогба, Анелка и Карваљо :drk: :pipi:
Инаку прв пат албум од светско првенство нема по двајца фудбалери на една сликичка како претходните години, ама затоа има најмногу за собирање, дури 638.

Значи не се сега четвртите репрезентации од групата на по една страна? :nesvest:

Мора да се земе албумов :)

се слагам со Инкогнито, колку поспоро го собираш, толку и меракот трае подолго... лагано, да се тегне локумот :) албумов на Панини е закон, топ, НАЈДОБАР ДО СЕГА!!!
јас сум при крај со албумот, уште 40-тина сликички ми фалат, и после почнувам да го полнам вториот, онака лагано. првиот ќе го "кинам" за Светско, а вториот ќе ми оди на чување во архива, за историја :)

аман бе кога го собра? :nesvest:

аман бе кога го собра? :nesvest:

:) земав една кутија цела завчера, и уште 50 кесички денес, цела вечер лепев сликици :) ќе каснам со телефонска сметка месецов, ама кој ги шиша Т-Сом :vozbud:

Дечки излезен е Светско Првенство? :nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom