Слики од судари, чуден тјунинг, интересни случки со автомобили....

• Креатор на темата Креатор на темата Alek_Sk
  • Време на започнување Време на започнување
Абе се пегла не велам не, али ќе те закрпат многу јако(мислам на пари):pos2::pos2::pos2:

LELE Ferarino covece..... ama i Rollz'on bese dobro mavnat.
Abe da ti se placi....

Абе второто и јас знам дека е Голф 3, али првото прашвам дали знајте некој!!!:):pos2:

Тоа првото е бандера,само не ми е јасно што е ова што е залепено на бандерата:pos2: :pos2: :pos2:

bmw_crash_2_jpg.jpg

bmw_crash_1_jpg.jpg

bmw_crash_3.jpg

Ево некоја будала шо има напраено!!!

Attachments

• motorcycle-crash-into-car-759830.jpg
    motorcycle-crash-into-car-759830.jpg
    36,1 KB · Прегледи: 99
Пежово од пластика да не е?

Пешото не е од пластика, ама некој сакал дефинитивно да направи нестандарден бочен креш тест со мотор кој се двиши со брзина поголема од 120 км/ч

Ова го имам видено некаде... Моја проценка е дека моторџијата се има плеснато некаде со 150... И можете да замислите кај има летнато кога моторот застанува нагло, човекот 100м може да се лизга по патот.

Јас мислам сигурно некаде околу 150-160 има возено и батето 1% шанси за преживување, а Пежото сигурно не е од пластика:)

audi2.jpg

audi1.jpg

audi3.jpg

audi4.jpg

Што мислите како поминал возачот.....

driver.jpg

Се чуди...имав една сега се две...

Нема шанси тој да е возачот, види како е прачосана колава, а тој онаков да е нечепнат нема шанси никакви... А за сечењево алал му вера(на тој што ја возел ако е жив), на два дела ја има напраено(штета шо не помислил дека не ќе можи да ја вози и ќе мора нова гаража да прави) :):):):)

Можно е да поминал со мали повреди од тип на гребнатинки, делот од левата страна е комплетно зачуван и не е многу оштетен. Инаку којзнае во што се има удрено...

Сигурно се има удрено во некое дрво чим е вака поделено како со шлајферица да го има сечено:):pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom