Сленг

• Креатор на темата Креатор на темата RIZTETO
  • Време на започнување Време на започнување
Неможам да ги поднесам .
Како прво , копиран концепт за настап . Евровизиско дежа-ву .
Второ , текстот на Генгста Оро не е „смех“ туку е тапа (без наводници) .
Глупости со рима , вауу :tapp:.
Црвенејам ко тампон?? .. Кој кур??

Ми се темни... Па уште сите ги испофаливте ебаго. Ко да направиле нешто невидено !! Је..је...
Браво бе поет. Отсеа тебе ќе те викале да им пишеш текстови.
Копиран концепт за настап? Од каде ова? Текстот, а воопшто и целата песна се направени за да се смешени и дебилни. Со намера. Тоа ги прави уникатни.

А да, црвенејам ко тампон... Глупо ми е вака да ти објасвам ама имаше едно време едни тампончиња што ги користеа/ат женскиве наместо влошка. Најди ја логиката.
Поз ок.:smir:

Браво бе поет. Отсеа тебе ќе те викале да им пишеш текстови.
Копиран концепт за настап? Од каде ова? Текстот, а воопшто и целата песна се направени за да се смешени и дебилни. Со намера. Тоа ги прави уникатни.

А да, црвенејам ко тампон... Глупо ми е вака да ти објасвам ама имаше едно време едни тампончиња што ги користеа/ат женскиве наместо влошка. Најди ја логиката.
Поз ок.:smir:

Од каде копиран концепт??
Фламингоси пред 2 години ..
Дедо на сцена ( т.е да на овие дедото беше фејк)
1 Инструмент
И останатите си пееа целата песна.

Текстот е наменет да е дебилен ?
Во ред, значи тоа ги прави луѓето што го почитуваат дебили ??

Доволно кажав...

Од каде копиран концепт??
Фламингоси пред 2 години ..
Дедо на сцена ( т.е да на овие дедото беше фејк)
1 Инструмент
И останатите си пееа целата песна.
Си немаше благе везе настапов на тој со Фламингоси, ама поинаква кореографија од таа што беше, не одговараше на оваа песна.

Текстот е наменет да е дебилен ?
Во ред, значи тоа ги прави луѓето што го почитуваат дебили ??

Доволно кажав...
И уште нешто. Дали тие што ја сакаат твојата поезија треба да се самоубијат?

Си немаше благе везе настапов на тој со Фламингоси, ама поинаква кореографија од таа што беше, не одговараше на оваа песна.

И уште нешто. Дали тие што ја сакаат твојата поезија треба да се самоубијат?

Јас не истапувам на телевизија да ја презентирам мојата според тебе , самоубиствена поезија и да се резилам . :pipi:

А кога веќе мораше да ја споредиш мојата поезија со на овие текстот , барем таа има поента.
А не е само тропање глупости...

Која глупост ми беше појавата на овие створови на сцена.
Песната катастрофа, настапот уште поголема.

Да, сакале да привлечат внимание и го направиле тоа...мене ми се нешто одвратно и воопшто не ми се допаѓа што мораше да бидат дел од еден таков настан.

Јас не истапувам на телевизија да ја презентирам мојата според тебе , самоубиствена поезија и да се резилам . :pipi:

А кога веќе мораше да ја споредиш мојата поезија со на овие текстот , барем таа има поента.
А не е само тропање глупости...
Исто срање, само шо ти истапуваш на најмасовниот форум во Македонија. Џабе се трудиш да објасниш. Поентата на дечкиве беше на некој начин да ја исмеат сељачаната и сите нус појави(како т.н. гангстерството) што излегуваат од нејзе. Плус песната беше пратена на шала на Евровизија, но ете на некој начин влезе и за малце не победи на телевоутингот. Ти не вервам да се шалиш со твојава поезија.:icon_lol:

Блајнд, немам ништо против тебе и твојата поезија, ама не истапувај на темава само колку да бидеш различен и исфрустрирано сфатен.

kako i da e SLENG sigurno ke ne odvedea na povisoko mesto odkolku ovie greblinite NEXT TIME .

Одеднаш гледам експерти овде, blind се издвојува така ко "подобар".. а ако е толку добар колку шо попуват овде зш не ојде тој на евровизија, да смислеше нешто подобро и да беше втор на телевоунтингот.. олади бе чоек, сфати ја песната ко сите нормални луге шо ја сфатија и фактот дека беше најдобра песна од сите шо квичеа цела вечер мислејки дека ке одат Москва... хајт :) :) :)

а ако е толку добар колку шо попуват овде зш не ојде тој на евровизија, да смислеше нешто подобро и да беше втор на телевоунтингот..
Иако ги сакам и гласав за сленг, сепак глупо е вака, напрај ти ак мојш.
Добро е да се има и критика, што би било кога сите би имале исто размислување. А за да има некој размислување во однос на некоја песна не мора да има испеано и самиот песна.

Next time си се супер, Сленг не се ништо подобри од нив, а и неверувам дека било кој ќе не одведе до повисоко место, зашто баш на Евровизија се е политика!
Затоа доволно е бар да го подржуваме тоа што е наше, колку и да е безвезе, зошто некако другиве земји тешко дека ќе го направат тоа, па дури и Селин Дион да ја пратиме, ќе биде исто!

Копиран концепт на сцена? Еден свири другите пеат.

Стварно копирано еј. :icon_lol: Имам видено и други настапи вака..:D

Не,заебанцијата на страна,реално да гледаме....
Факт е дека песнава е како кроена за на евровизија,бидејќи буквално никој нема да знај дека зборува на некој си селски акцент,никој нема слушано гајди и интересно ќе му биди,плус на евровизија докажано е дека само некој дебилски работи можат да поминат...

Е сеа за песната како песна,ако ја гледаме надвор од Евровизија.Луѓе,реално песнава е дебилска,по дебилска не можи да биди...нешто слично на Дуо Трио - Шо мислеше ка се онадеше....да интересна е за тепање сеир,за утре на заебанција да си викаме БРАТУ ОТКОРНИЈААА...ама дека има некаква уметничка вредност,немој не ме радуј:)Факт е дека нема да се пушта по сериозни радија,по клубој,кафичи и сл...че си ја слушаме по мобилни и то е....:smir:
Значи немојте да ме сватите погрешно,фановите на Сленг,не дека имам нешто против децава,напротив и мене ми се интересни,ама дека ова е сериозна музичка нумера,немој не ме радуј,жити се....и пак ке речам,за на евровизија да,ама општо,катастрофа...:smir:

песната си беше таман за на евровизија
кој како сака нека гледа и нека мисли

после се ова мислам дека не треба да учествуваме
најголемите пеачи си ги исплукавме заради некој бушави алоооооооооооооо
ама никој не им е крив ,шо бараја таму ?

се шо почнува со евро у курац нека оди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom