Сленг

• Креатор на темата Креатор на темата RIZTETO
  • Време на започнување Време на започнување
..Факт е дека нема да се пушта по сериозни радија,по клубој,кафичи и сл...

Ја имам слушнато во неколку кафичи кај шо ја имет пуштено, неколку пати досеа... ја имет пуштен неколку пати на антена 5, и на едно струшко радио е PowerPlay :) :) или како шо викет Хит на неделата :) :)..

Одеднаш гледам експерти овде, blind се издвојува така ко "подобар".. а ако е толку добар колку шо попуват овде зш не ојде тој на евровизија, да смислеше нешто подобро и да беше втор на телевоунтингот.. олади бе чоек, сфати ја песната ко сите нормални луге шо ја сфатија и фактот дека беше најдобра песна од сите шо квичеа цела вечер мислејки дека ке одат Москва... хајт :) :) :)

Не паѓам толку ниско па на евровизија да се пријавувам .
Тоа е собир на сељаци , и како таков да , дефинитивно Генгста Оро е песна за фалење. Една од посељачките, тапа песни .
И као да сватам срање кога веќе имам слушанто квалитетна музика ??
Ако слушаш Јован Јованов , Елвир Мекич и сл. нормално дека ќе ти се свиѓа песната (не е ова лично кон тебе него општо е кажано , да не се сватиме погрешно :smir:) . И едното и другото се срања тешки...
Без разлика што го почитувам Cerber , ова му е буквално најголем промашај у кариерата.

Инаку Болиглава , очигледно сум поинаков .
Неможам да слушам идиоти као се глупираат .
И не се обидувам да отстапам колку да бидам поинаков , туку си кажувам свое мислење - дека се срање . А не е многу тешко да се свати зашто.

Неможам да слушам идиоти као се глупираат .
И не се обидувам да отстапам колку да бидам поинаков , туку си кажувам свое мислење - дека се срање . А не е многу тешко да се свати зашто.

Јас пак не можам да читам идиоти како се глупираат. Лоша поезија од која ми доаѓа да повратам па да се самоубијам од очај, па и јас кажувам свое мислење - дека твојата поезија е срање. Генгста оро стигна на Евровизија и беше одлично прифатена од сите. Твојата поезија единствено ти мојш да си ја читаш, а не е многу тешко да се сфати зошто. Почивај во мир на мојата листа за игнорирање, не можам срање постој да читам појќе.

Јас пак не можам да читам идиоти како се глупираат. Лоша поезија од која ми доаѓа да повратам па да се самоубијам од очај, па и јас кажувам свое мислење - дека твојата поезија е срање. Генгста оро стигна на Евровизија и беше одлично прифатена од сите. Твојата поезија единствено ти мојш да си ја читаш, а не е многу тешко да се сфати зошто. Почивај во мир на мојата листа за игнорирање, не можам срање постој да читам појќе.

Супер :vozbud:

Ајде сите фатете се на мојата „поезија“ и серете ја...

Ко деца се понашате...
Јас НЕ ја презентирам поезијата на широка маса,и НЕ наложувам некој да ја чита. Ако мислиш дека е срање , нека биде срање бе ... Твое мислење си е..
Јас не се обидувам да игнорирам некој бидејќи мислењето не ми се допаѓа..
Порасни ...
Нема да ти штети...

"Генстра оро" на Сленг ја размрда публиката навикната само на седење и млако ракоплескање. Кај ќе им беше крајот доколку имаа посилен вокал и подобра продукција?!
- извор- ТЕА модерна

Не пратев евровизија.. али колку шо разбрав има бенд шо се вика Сленг, песната ја видов на youtube и се вика Генгста Оро. Друго шо разбрав од овде е дека има живи сушстества што го сакаат тоа ѓубре од песна.

Креативноста на бендот е на високо ниво чим успеала да смисли така креативно име за бендот... а за песната па да не зборам.

Не паѓам толку ниско па на евровизија да се пријавувам .
Тоа е собир на сељаци , и како таков да , дефинитивно Генгста Оро е песна за фалење. Една од посељачките, тапа песни .
И као да сватам срање кога веќе имам слушанто квалитетна музика ??
Ако слушаш Јован Јованов , Елвир Мекич и сл. нормално дека ќе ти се свиѓа песната (не е ова лично кон тебе него општо е кажано , да не се сватиме погрешно :smir:) . И едното и другото се срања тешки...
Без разлика што го почитувам Cerber , ова му е буквално најголем промашај у кариерата.

Песната е правена за евровизија, и затоа беше на селски акцент.. затоа беше и интересна, бидејки беше за на евровизија и мислам дека е време и ние да одевме на евровизија со нешто необично пошо и онака никој нема да го разбере текстот од песната :)...

Не пратев евровизија.. али колку шо разбрав има бенд шо се вика Сленг, песната ја видов на youtube и се вика Генгста Оро. Друго шо разбрав од овде е дека има живи сушстества што го сакаат тоа ѓубре од песна.

Креативноста на бендот е на високо ниво чим успеала да смисли така креативно име за бендот... а за песната па да не зборам.

Шо не ке слушниш од металикиве... немат врска, твое мислење..

"Генстра оро" на Сленг ја размрда публиката навикната само на седење и млако ракоплескање. Кај ќе им беше крајот доколку имаа посилен вокал и подобра продукција?!
- извор- ТЕА модерна
искрено ме чуди шо очекуваат од луѓе што тек сега почанаја посериозно да се занимаваат со музика. Од нула тие сакаат кула. Е не оди така:nenene:

Абе зашто не разбирате некои работи! Сленг не прават музика како другите,гледаат забава во сето тоа,нешто што пали на Евровизија,никој не вика дека имаат глас за пеење,но целокупниот настап и ефект им беше одличен :vozbud: башка текстот дали го разбирате...исмевање до максимум на сите оние "фраери" во државава...

незнам што толку прашина се крена околу нив :toe: имам роднини во Охрид и како што тие ми кажаа Сленг си понеле група "фанови" со нив за да ги бодрат на Скопје фест, и сега нашиов народ гледа на ТВ и "еиии види за овие највеќе публиката вика, значи најдобри се", песната не им беше лоша ама што знам...сепак подобро што праќаме по стандардна песна отколку некои со кои незнаеме на што сме т.е. дали ке направат BOOM или ке ни се смее Европа

незнам што толку прашина се крена околу нив :toe: имам роднини во Охрид и како што тие ми кажаа Сленг си понеле група "фанови" со нив за да ги бодрат на Скопје фест, и сега нашиов народ гледа на ТВ и "еиии види за овие највеќе публиката вика, а

Абе хахаххахахах шо го напрај ти народов...плиткоумен скоро колку тебе...

незнам што толку прашина се крена околу нив :toe: имам роднини во Охрид и како што тие ми кажаа Сленг си понеле група "фанови" со нив за да ги бодрат на Скопје фест, и сега нашиов народ гледа на ТВ и "еиии види за овие највеќе публиката вика, значи најдобри се", песната не им беше лоша ама што знам...сепак подобро што праќаме по стандардна песна отколку некои со кои незнаеме на што сме т.е. дали ке направат BOOM или ке ни се смее Европа
А Геј Тајм?:pos2:
Можда имаја фанови...ама не ја наполнаа тие цела сала...:toe:
нема врска шо викаш за публикава..ако не им се свиѓаат на некој неможи сосила да сака..
ете на пример сите се збудалени по Tokio Hotel(само пример кажувам), јас неможам органски да ги сварам, не да имаат милиони фанови низ цел свет, јас не ги поднесвам.
А ние со нашите стандардни песни...
ќе заспијат публикана

Дечките се трудеа повеќе од потребното. Се трудеа да покажат нешто необично што би ги довело до успех. Сепак луѓето не сваќаат дека за Евровизија треба обична певлива песна, а не глупирање. Интересно беше што ги исмеваа нашите фраери како што кажа Земзела :)

песната ГЕНГСТА ОРО постои од поодамна,дечкиве инспирирани од лузерите и мизериите кои последниве години се бламираат на изборов за евровизија,решија да конкурираат за да видат до кај можат да одат трагедиине од огранизатори на фестивалот,значи чисто од заебанција...и им успеа... Калиопи и сличните на неа-слободно нека си лечат комплекси во соседниве земји

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom