Sleng - Gengsta oro (Parody ? :D)

• Креатор на темата Креатор на темата tRoLoLo-.-
  • Време на започнување Време на започнување
Знаете нешто друго освен ремет ? :pipi: Не ми требаат пофалби,знам дека не е за фалење ,но тоа е ставено за да ние се насмееме,а не одма ремет,вакви сте такви сте.
Не можам да се насмеам. :(

Знаете нешто друго освен ремет ? :pipi: Не ми требаат пофалби,знам дека не е за фалење ,но тоа е ставено за да ние се насмееме,а не одма ремет,вакви сте такви сте.
Каков хумор е тоа без ремет?
Постои хумор без ремет?
Од вицови за плавуши и цајкани до сложен хумор за политички стања = се е ремет.

Не можам да се насмеам. :(

Епа плачи брате :) Или не коментирај ич..

Се заебавам.Да сакавте поидиотско да го направевте немаше да ви успее.

Да сакавме да го правиме да изгледа убаво,немаше ни да правиме,затоа го направивме идиотско,и тоа ни се исполна. :drk:

ТОБ СТЕ СУПЕР КИ643!

Сцената: два точаци сте зеле и се мафтати ко пубертетлии (реков пубертетлии?) скокате ни самите не знајте што прајте.
Пародија, аха за малце.

Или јас сум ќор или клипчето у темата го нема ?
ЕДИТ-Ќор сум бил и јас и мозилава е*ана
Иначе.. глупости ама ај

Да сакавме да го правиме да изгледа убаво,немаше ни да правиме,затоа го направивме идиотско,и тоа ни се исполна. :drk:
Епа ондак и не се буни кога ти коментираме дека си идиот..

Shostakovich - Jazz Suite No. 2

Добропознатиот Шостакович - кој освои 2ро место на избор за евровизија 1936 со песнта Жичен квартет бр.8 во Ц минор, интермецо, со мала произведба:vozbud:

Малце алкохол + музика + досадно = Гледајте.. :kesa:

Бтв -> снимано во 1 часот по полноќ. Тој со фустанот сум јас :kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::nesvest:

на видеото : Штраус, Вагнер

Наскоро видео од : Igor Stravinsky - Smack my contemporary classical bitch up' no. 1 in D major ft. Sergei Prokofiev - со подобар квалитет :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom