Не можам да се насмеам.Знаете нешто друго освен ремет ?Не ми требаат пофалби,знам дека не е за фалење ,но тоа е ставено за да ние се насмееме,а не одма ремет,вакви сте такви сте.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не можам да се насмеам.Знаете нешто друго освен ремет ?Не ми требаат пофалби,знам дека не е за фалење ,но тоа е ставено за да ние се насмееме,а не одма ремет,вакви сте такви сте.
Каков хумор е тоа без ремет?Знаете нешто друго освен ремет ?Не ми требаат пофалби,знам дека не е за фалење ,но тоа е ставено за да ние се насмееме,а не одма ремет,вакви сте такви сте.
Не можам да се насмеам.![]()
Се заебавам.Да сакавте поидиотско да го направевте немаше да ви успее.
ТОБ СТЕ СУПЕР КИ643!Знаете нешто друго освен ремет ?Не ми требаат пофалби,знам дека не е за фалење ,но тоа е ставено за да ние се насмееме,а не одма ремет,вакви сте такви сте.
Ќор...Или јас сум ќор или клипчето у темата го нема ?
Епа ондак и не се буни кога ти коментираме дека си идиот..Да сакавме да го правиме да изгледа убаво,немаше ни да правиме,затоа го направивме идиотско,и тоа ни се исполна.![]()
Наскоро видео од : Chamillionaire - Ridin' ft. Krayzie Bone - со подобар квалитет)