Слаткар(истика)

Колку само луѓе на овој џанак отишле :tapp:
Порано дур праеше рап ... не го ни знаеа пола од овие бе ... сеа коа со геј геј почна да снима и да се шитка а со тоа и рапот прекина да го праи сите одма :vozbud:
Каков народ сме ние , брука

Нема што да се буниш. Убаво си кажа Тони Зен во Еден на Еден, кога си андерграунд имаш одреден дел на публика која те почитува. Кога се комерцијализираш ја губиш старата публика, ама затоа добиваш нова.

Колку само луѓе на овој џанак отишле :tapp:
Порано дур праеше рап ... не го ни знаеа пола од овие бе ... сеа коа со геј геј почна да снима и да се шитка а со тоа и рапот прекина да го праи сите одма :vozbud:
Каков народ сме ние , брука
Просто ретко кој артиста не се дрогира денеска :wink:

Lele ... nemam zborovi za voa sto go vidov :nesvest: ... ostvaruvanje na sonot ???? Koj son ???? Raper na 24 ili kolku i da e godini da uspee da sobere nekolku iljadi deca od 14 do 16 ili 18 godini .... site zagubeni i so iskrivena percepcija za umetnost i muzika ....
A ovoj slatkar... Kakov mu e stilot ??Vsusnost ima li toj svoj stil?? Jim morrison ?ODB ??Koj imitira ???
Zele ??? sto mu e i nego filmot ... razbiram deka se otkaceni i doziarni ama ...
ova go definiram vaka.

Za slava koja e recisi nistozna i ne prosperitativna, deckive letnaa do neboto i si udrija slakanica .... ne biva nastapuvaa pred publika vo New Jersey :se_ molam...

zalno, bidejki gledame kolku se smesni vo glavata nasite raperi ... :tapp:
15 godini cekale da soberat mala para i mali deca vo publika...

ne sakam da sum hejterce ama ........klipot e prikazna sam za sebe.

Ја сум единствен што мисли дека водителките изгледаа ко ретардирани?

Водителките малку простички се..

Водителка: Имаш девојка?
Желе: А ти дечко?
Водителка: Не *треп*
Желе: Епа уживај имам ја...

Слаткаристика доби награда на Златна Бубамара за најдобар хипхоп артист:helou:

Слаткаристика доби награда на Златна Бубамара за најдобар хипхоп артист:helou:

Па нормално дека ќе добие. Тоа ти е исто како на MTV Music Awards. Си видел некогаш некој underground пеач да добие награда? --- Не.

Па нормално дека ќе добие. Тоа ти е исто како на MTV Music Awards. Си видел некогаш некој underground пеач да добие награда? --- Не.

Па никој не викат дека Слаткар во моментов е андерграунд:smir:

па ќе добие Џеј Џеј стои зад него и таа цела манифестација е наместена

NEZNAM KOLKU VI E ZA VERUVANE AMA KE VI KAZAM DEKA DENESKA VO KAFANA JA PEEJA FM :jaj:
KE SE POTRUDAM DRUGIOT VIKEND DA JA NARACAM TAA PESNA I KE SNIMAM SO MOBILEN I KE JA STAVAM NA YOUTUBE
POZDRAV :helou::helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom