Stre3T Danc@
The definition of #BFABB
- Член од
- 10 април 2009
- Мислења
- 1.690
- Поени од реакции
- 146
HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!1
EDEN OD NAJDOBRITE RAPERI?!?!?!?!? BEZ NAVREDA ALI SO TI E NA TEBE BE!?!?!?
STAKLAR RAPER!? ZNACI DECKOTO E NARKOMAN I SHOOPPPPPPP SHOOPPPPPPING NE E RAP TOA E ZAEBAVANJE ISTO KO EMINEM.......NEZNAM DALI POSTOI NESO PO KOMERCIJALIZIRANO OD SLATKAR,VRCAK I TIE SRANJA......NA SLATKAR SE PALAT SAMO ZENSKI I SELJACISTA....OBJASNI MI SO E DOBRO KAJ NEGO???! KAZI 1 ELEMENT OD HIP HOPPT?!?! NEZNAE NI BREAK DANCE,NI FREESTYLE,NI DA RAPUVA,NI GRAFITI,NI DEEJAYING NISTO!!! EDINO SO PRAI PAMETNO E SO GI SPUSTA ZENSKITE (neznam na koja pesna ali neso vika "doagjaat kaj mene na koncert ,vikaat neso tamu,i ja vikam kucko ne se deri magla...taka neso bese) ZNACI ON I VIKA KUCKO NE SE DERI MAGLA I TIE "KUCKI" PAK IDAT KAJ NEGO NA KONCERT I NA TAA PESNA KO KRAVI VRISKAAT.....JA NEZNAM SO SE RASPRAVAME KOA ON SAM SI VIKA DEKA E SELJAK!
Што те натера да си ги мачиш прстињата

Наркоман. Океј...Кажи ми кој рапер го признаваш ти, па да ти кажам дали никогаш во животот не посветил ни еден мал миг на тоа срање наречено дрога.
Дефиницијава за рапер ти е патетична! Кој рапер ги применува сите под-култури на хип хоп културата? Тоа не се случува ни во Америка. За твое инфо Слаткар има и фристајл и рапување.
Плус, колку си ти тоа контрадикторен...Првин велиш едино паметно му е `курво не се дери,магла` , а потоа се изјаснуваш како тоа ти смета што девојчиња му одат на концерти.
И за крај...И јас не знам зошто се расправаш. Да. Слаткар сам кажува дека е сељак