Stre3T Danc@
The definition of #BFABB
- Член од
- 10 април 2009
- Мислења
- 1.690
- Поени од реакции
- 146
Што те натера да си ги мачиш прстињатаHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!1
EDEN OD NAJDOBRITE RAPERI?!?!?!?!? BEZ NAVREDA ALI SO TI E NA TEBE BE!?!?!?
STAKLAR RAPER!? ZNACI DECKOTO E NARKOMAN I SHOOPPPPPPP SHOOPPPPPPING NE E RAP TOA E ZAEBAVANJE ISTO KO EMINEM.......NEZNAM DALI POSTOI NESO PO KOMERCIJALIZIRANO OD SLATKAR,VRCAK I TIE SRANJA......NA SLATKAR SE PALAT SAMO ZENSKI I SELJACISTA....OBJASNI MI SO E DOBRO KAJ NEGO???! KAZI 1 ELEMENT OD HIP HOPPT?!?! NEZNAE NI BREAK DANCE,NI FREESTYLE,NI DA RAPUVA,NI GRAFITI,NI DEEJAYING NISTO!!! EDINO SO PRAI PAMETNO E SO GI SPUSTA ZENSKITE (neznam na koja pesna ali neso vika "doagjaat kaj mene na koncert ,vikaat neso tamu,i ja vikam kucko ne se deri magla...taka neso bese) ZNACI ON I VIKA KUCKO NE SE DERI MAGLA I TIE "KUCKI" PAK IDAT KAJ NEGO NA KONCERT I NA TAA PESNA KO KRAVI VRISKAAT.....JA NEZNAM SO SE RASPRAVAME KOA ON SAM SI VIKA DEKA E SELJAK!
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
Наркоман. Океј...Кажи ми кој рапер го признаваш ти, па да ти кажам дали никогаш во животот не посветил ни еден мал миг на тоа срање наречено дрога.
Дефиницијава за рапер ти е патетична! Кој рапер ги применува сите под-култури на хип хоп културата? Тоа не се случува ни во Америка. За твое инфо Слаткар има и фристајл и рапување.
Плус, колку си ти тоа контрадикторен...Првин велиш едино паметно му е `курво не се дери,магла` , а потоа се изјаснуваш како тоа ти смета што девојчиња му одат на концерти.
И за крај...И јас не знам зошто се расправаш. Да. Слаткар сам кажува дека е сељак
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)