Слаткар(истика)

Вака може.. Да одговара на артистот..

Концерти во ист ден со Next Time, па да не отиде никој... Затоа менуваат датумии х)
Да не се одложеше концертот, никој немаше да отиде на Next Time, а не на Слаткар :helou:. Ама и браќата и Марко си имаат разбирање, плус и 3цата се од НЛ, па боље вака што го одложија. Некој мора да попушти, нели.

Во Петок во Струмица во Селект гостува Слаткар.:tv:

Му бев пред 2 и кусур мес. во ДК, така даа .. Шо знам, рано е, има време до петок. Ако не излезе ништо др. (попаметно) бичу тамо на гомна јадење. :wink: :pos2:

Во Петок во Струмица во Селект гостува Слаткар.:tv:

hahahahahhahahaha ajde site ,,picki" so ve pcuvaat zastanete pred nego i ,,voshituvajte" mu se! hahahhahahhahahha

Извини Вида, ама овој подфорум е за музика, не е за мода и убавина па да кажуваме кој какви тела има xDD

ма ич не се замарам , зборам шо мислам за еден препотентен тип кој е ЕДНАКОВ на 0, а на кој подфорум пишувам НЕ МЕ ГАЈЛЕ! брани си го слаткар и ,,восхитувај му се "!!! hahahahha

hahahahahhahahaha ajde site ,,picki" so ve pcuvaat zastanete pred nego i ,,voshituvajte" mu se! hahahhahahhahahha

ма ич не се замарам , зборам шо мислам за еден препотентен тип кој е ЕДНАКОВ на 0, а на кој подфорум пишувам НЕ МЕ ГАЈЛЕ! брани си го слаткар и ,,восхитувај му се "!!! hahahahha

тешка шмизла сум да знаеш. :) :pipi:

Инфо од ЈРекордс, за 1-2 Недели новиот хит на Слаткаристика ќе биди пуштен во етер.

Инфо од ЈРекордс, за 1-2 Недели новиот хит на Слаткаристика ќе биди пуштен во етер.
Незнам воа како може уште пред време да знаат дека ќе биде хит.
Гледам сегде така пишуваат, НОВИОТ ХИТ ЌЕ БИДЕ ПУШТЕН
видовити...

Незнам воа како може уште пред време да знаат дека ќе биде хит.
Гледам сегде така пишуваат, НОВИОТ ХИТ ЌЕ БИДЕ ПУШТЕН
видовити...

А како па да не знаат кога се води под Јованов рекордс? Ваљда тие се луѓето што знаат сигурно кога ги издаваат новите синглови.
За хит, не можат да знаат океј, ама досега сите станаа хитови...па хит и сингл си го сведуваат на исто.
И да, новиот сингл ќе биде пуштен накај 15.12.2009.

А како па да не знаат кога се води под Јованов рекордс? Ваљда тие се луѓето што знаат сигурно кога ги издаваат новите синглови.
За хит, не можат да знаат океј, ама досега сите станаа хитови...па хит и сингл си го сведуваат на исто.
И да, новиот сингл ќе биде пуштен накај 15.12.2009.
не греши душа...дефинитивно новиот хит ќе се пушти....они само хитови прават...да не заборавиме :wtf:

Само хитови прават? За луѓе без вкус и слух ништо не ме чуди да биде хит.:pov:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom