Слаткар(истика)

auf tipot ne go podnesuvam tolku glupi i bezobrazni pesni ima ... n/c

Што мислите... ?

Да, тоа што го очекуваа повеќемина. Наскоро ! :vozbud:

Што мислите... ?

:pos2::pos2::pos2:
Овој стаклар ги оглупавува луѓево, без противречности ве замолувам...а и конечно дознав од кај е тоа -леле каков идиот- фразата која ме тера да идам до вц
НАСКОРО!!!

Што мислите... ?

Леј јако, конечно некој асален проект ,а што ќе биде ова емисија за луѓе со пречки во интелектуалниот развој и поттикнување на истово ???:tapp:

Јјјјјјааассссссс мммммммиииииииссссссллллллааммммм декккккккааааа моооожжжжжжеее дааааа ми ппппппоммммоогггннееетееее ддддаа пппппресссстаааанаам да дддддткаамммм.Наскоро ќе се пронајде и за ова лек,паткар мој омилен.Ппппооззддрав..:pos2::pos2:

Ова ке биде уствари најава за Мега концертот шо ке се одржи во СКопје. :)

ваков таков пак го слушаат..комерцијала би рекла

Што мислите... ?

Рекламиве се кретенски или да?!
И каков голем концерт бе?! Каде?! У универзална штала?! Не ме је*и.

Gotovo posle reklamive odam da placam.....izvinete me.............:cry::cry::cry::cry:

Ова баш и не е соодветно за концертот. I mean, таткото купува карти за концерт на Слаткар, а неговите мали малолетни ќерки се радуваат на тоа. What the FUCK??? Ај првата реклама да речеме може да помине, децана ми личат на 1ва, 2ра година. Ама вторава стварно нема смисла.
И каков голем концерт бе?! Каде?! У универзална штала?! Не ме је*и.
За твое големо разочарување - ДА. Концертот ќе биде во Метрополис Арена и не е тешко да се претпостави дека ќе биде FULL. Ме интересира само дали ќе има повеќе луѓе отколку на Greatest Hits Pt. 1.

God dammit ! :uvo:
Серењево ќе трае до концертот или...?
Па, Слаткар не ги направил сам рекламиве.
Не знам дали приметивте, ама рекламите се дело на Јованов рекордс, duh.
Какви може да бидат со македонска продукција ? Не знам што ве изненадува.
А и какви и да се, го преплавија Фејсбук.. што на почеток нагласува дека ќе има огромна посетеност. Тоа и се подразбира бидејќи е во Скопје и бидејќи е МЕГА концерт, воедно последен од неговиот прв албум.
Би требало да биде далеку подобар концерт и од оној во Охрид, а се надевам дека ќе присуствуваат и обожаватели од другите градови.
Дури и оние кои изјавуваа дека не го слушаат се обложувам (што во принцип не правам) дека ќе бидат меѓу првите кои ќе купат карти. Имам осет дека сите ќе ги видам на концертот, могуЌе во први редови.
Воедно, водве и самите изјавивте така, уште кога ве известив за концертов пред 50 месеци, не ме терајте да се враќам страни и страни наназад.

А, да. Во подготовка е неговиот втор соло албум, така што... Слаткар не оди никаде :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom