Слаткар(истика)

Кажи ми како ми стои ова?! :pipi:

Профи Профи :pos2::pos2:
Малку ми е незз...песнава.... ама проаѓа ... сепак требаше на колку е добро да си рапер спот да се направи...овој спот не е за нас раперите туку поише за спонзорушите и цурите... :helou:

Оваа му е така некако поразлична од другите но сепак одличен текст и одличен спот. Убаво осмислено и реализирано :)

Profi Profi (Y)

Реклама на шопот на Тони Фен или песна ?
Или е просечна реклама или е лоша песна.

Излезе и новиот спот на Слаткар, за песната Šoping... искрено уникатна тема, одлично смислен спот

Толку од андерграундот во кој се колнеше. За жал е бе, незнам шо лирика има во песната што ви се допаѓа толку.

Шоп шопинг шоп шопинг.:(

Ме знаат сите како дрскиот МC
Товарен ко магаре со розови кеси.

:(:(

Секој си има свој вкус на музика шо слуша.Ак не ви чине музиката на Слаткар,едноставно не слушајте. :toe:

И на мене не ме аресат тии српските рапери шо ги слушате и затва не ги слушам.:smir:

Секој си има свој вкус на музика шо слуша.Ак не ви чине музиката на Слаткар,едноставно не слушајте. :toe:

И на мене не ме аресат тии српските рапери шо ги слушате и затва не ги слушам.:smir:

Смета што не е рапер веќе.. Сега е некое поп-фејкерче .:pipi:

Смета што не е рапер веќе.. Сега е некое поп-фејкерче .:pipi:

не заебавај. По што заклучи? Со 1 песна( а и шопинг нее баш поп песна) не се станува поп пејач.:smir:

не заебавај. По што заклучи? Со 1 песна( а и шопинг нее баш поп песна) не се станува поп пејач.:smir:
Да те потсетам , поп е популар мјузик , а „андерграунд“ другарчето го вртат на радио , тв и со едно од најтрачарските списанија можеме да го купиме албумот.

Шо мислите за Слаткар? Најискрено типот изглеа феноменално али со текстовите у кои сере за девојките стварно претерува...и затоа ми е одвратен...
Ме интересира ваше мислење...:helou:

tocno e toa so vikas so pesnite stvarno preterue i se prai nekoj u aerodrom se fura abe seljak neviden LEGIJA VO SRCE

Толку од андерграундот во кој се колнеше. За жал е бе, незнам шо лирика има во песната што ви се допаѓа толку.

Шоп шопинг шоп шопинг.:(

Ме знаат сите како дрскиот МC
Товарен ко магаре со розови кеси.

:(:(

Ти пошто си рапериште... ајде кажи ми, чиви се стиховиве, и дали се од рапер, или од некоја пичкица која сака да напраи пари...

“““Now shorty, she in the club, she dancing for dollars
She got a thing for that Gucci, that Fendi, that Prada
That BCBG, Burberry, Dolce and Gabana
She feed them foolish fantasies, they pay her cause they wanna
I spit a little G man, and my game got her
A hour later, have that ass up in the Ramada““““

Само знаете да серакате... и ништо више.

Ти пошто си рапериште... ајде кажи ми, чиви се стиховиве, и дали се од рапер, или од некоја пичкица која сака да напраи пари...

Песнава е од докажан комерцијалиста... 50 CENT. Сеа кој како ќе реагира на сето ова, дали ќе сери пошо не може ништо друго да напраи, дали ќе го игнорира или ќе го слуша мислејќи дека е тоа прав РАП. Како и да е, сите три типа не го игнорираат баш. А тоа му одговара, тоа и го планираше. Ја користи глупавоста на македонскиот народ. Не го обвинувам воопшто. Нека си тера, нека кле*а женски, нека врти пара...

Песниве, ма не, целиот албум е топ! Не очекував волку добро да звучи, искрено.

Фаворити:
- Спушти се доле
- Топ
- Шопинг
- Жолта штампа
- Мистер комплекс
- Што кур бараш ти со мене

Во принцип, мислам дека ниедна песница нема утка.

Tака е... иначе според мене овие нашиве се во минус влезени... Слаткар се држеше и фати нигде па не го слушам... а за Енерџи шо српските не го аресват ... Слушај Матер :)

Ај ако може по пп нешто линк, торрент за албумов Слаткаристика Будало!.. :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom