D
DeviL_32`
Гостин
Кажи ми како ми стои ова?!Излезе и новиот спот на Слаткар, за песната Šoping... искрено уникатна тема, одлично смислен спот

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кажи ми како ми стои ова?!Излезе и новиот спот на Слаткар, за песната Šoping... искрено уникатна тема, одлично смислен спот
Кажи ми како ми стои ова?!![]()
Излезе и новиот спот на Слаткар, за песната Šoping... искрено уникатна тема, одлично смислен спот
Секој си има свој вкус на музика шо слуша.Ак не ви чине музиката на Слаткар,едноставно не слушајте.
И на мене не ме аресат тии српските рапери шо ги слушате и затва не ги слушам.:smir:
Смета што не е рапер веќе.. Сега е некое поп-фејкерче .![]()
Да те потсетам , поп е популар мјузик , а „андерграунд“ другарчето го вртат на радио , тв и со едно од најтрачарските списанија можеме да го купиме албумот.не заебавај. По што заклучи? Со 1 песна( а и шопинг нее баш поп песна) не се станува поп пејач.:smir:
Шо мислите за Слаткар? Најискрено типот изглеа феноменално али со текстовите у кои сере за девојките стварно претерува...и затоа ми е одвратен...
Ме интересира ваше мислење...:helou:
Толку од андерграундот во кој се колнеше. За жал е бе, незнам шо лирика има во песната што ви се допаѓа толку.
Шоп шопинг шоп шопинг.
Ме знаат сите како дрскиот МC
Товарен ко магаре со розови кеси.
![]()
Ти пошто си рапериште... ајде кажи ми, чиви се стиховиве, и дали се од рапер, или од некоја пичкица која сака да напраи пари...
“““Now shorty, she in the club, she dancing for dollars
She got a thing for that Gucci, that Fendi, that Prada
That BCBG, Burberry, Dolce and Gabana
She feed them foolish fantasies, they pay her cause they wanna
I spit a little G man, and my game got her
A hour later, have that ass up in the Ramada““““
Само знаете да серакате... и ништо више.
Tака е... иначе според мене овие нашиве се во минус влезени... Слаткар се држеше и фати нигде па не го слушам... а за Енерџи шо српските не го аресват ... Слушај МатерТи пошто си рапериште... ајде кажи ми, чиви се стиховиве, и дали се од рапер, или од некоја пичкица која сака да напраи пари...
“““Now shorty, she in the club, she dancing for dollars
She got a thing for that Gucci, that Fendi, that Prada
That BCBG, Burberry, Dolce and Gabana
She feed them foolish fantasies, they pay her cause they wanna
I spit a little G man, and my game got her
A hour later, have that ass up in the Ramada““““
Само знаете да серакате... и ништо више.