SV-Strange
Sorcerer Supreme
ако е така ти си 2 години позади мене double fail:smir:
Прснав од смеење. Доста офтопик.
Назад на темата.
Не мислите дека песната "Топ" е премногу Timberland и Џастин стил? Ама добра продукција мајке ми.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако е така ти си 2 години позади мене double fail:smir:
Како нема да биде Timberland и Џастин стил кога аранжманот и музиката се на Ј.Ј ...:helou:Прснав од смеење. Доста офтопик.
Назад на темата.
Не мислите дека песната "Топ" е премногу Timberland и Џастин стил? Ама добра продукција мајке ми.
марчело на времето ја слушал ја сам југословенка и плава циганко....
а овој другиов се огледал на биоритам(со влавот) па затоа и двајцата се FAIL:smir:
Слаткар е доктор за Тони Зен ало.Он е белиот нинџа, појак е од црниот нормално. Иначе, Слаткар ќе стане како Марчело во Србија, популарен во Македонија. Се сомневам дека ќе успее да се пробие надвор па да ја достигне славата на србинот, ама секако за успех не е доволно да се остане андерграунд. И Марчело не е андерграунд одамна, ама го поштуваат сите, апсолутно.
:helou:
Дали ти ова сериозно?
Оваа споредба не треба да се помисли, не па да се напише во јавноста.
Само нешто не ми е јасно, во песната Жолта Штампа сере за овие Свет и компанија. Е сега албумот можеш да му го најдеш само кај што се продава Свет.![]()
Господ да чува... ја знам песнава... госпоѓице жолта штампа преку к*р ми е од твојата штампа а сега албумот го продава само кај што има свет :pos2:
... Или пак за Марчело..ко демек Слаткар оди по неговите стапки сега? Да, тој може да биде МНОГУ повеќе од него, но дефинитивно не му е идол...
Сите вие кои не верувате во македонскиот потенцијал за сметка на великосрпските артисти треба да се засрамите од себе. Марчело е великан во хип хоп индустријата, ама без срам можам да дадам проценка дека Слаткар може да биде доволно голем. И ич курац не ме боли дали вие ќе се сложите со тоа или не.