Слаткар(истика)

Ми се допадна текстот на , за другото немам коментар...

Иако не го слушам воопшто од тоа што ми има поминато низ раце можам да кажам дека дечково има некој специфистичен флоу и добра продукција што денеска проаѓа во рапот :toe:

од тоа што го имам видено на слики можам да кажам дека е убав дечко.. од тоа што го имам чуено од него можам да ја издвојам песната Нервоза со Желе како нешто што ми се допагало доволно за да стои на топик, да биде на repeat и слично:helou:

Значи не је музика ова ова ти е чисто за ладење мадлаците:nenene:

Нека си ој тој стакларо дома не е за на сцена

:pos2: :pos2: мала грешка погрешно прочитал дечкото мислел не е за дома нешо или незнам како... тоа го сватил...сепак нема везе...
а за девојчето што Слаткар и е вулгарен...нема везе... има многу повулгарни...Пеачи... не зборам само во рапот...нема везе... ама за комерцијала коа слушате...кај шо се цензурирано иде... да таму се знае вулгарен е... :salut:

Еј дечки слаткар супер е... Само има са едни ствари шо заеба... појде со тони зен и некни си седам дома глеам шојма по програмите едно време пуштање на канал 5 глеам еј слаткар остајф ко глеам Тони зен и слаткар на супер ѕвезда...:tapp:...се разочарав... али уште го слушам...:pos2:

Не е многу добар, но сепак не е ни многу лош...Сепак е премногу уфуран во песните(доказ: Жолта штампа)...

Еве уште една интересна трака според мене, делот на Желе ме бендиса...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom