Слаткар(истика)

Стварно ми беше мучно да го изгледам до крај интервјуво ама у глобала добро беше :uvo::toe::nesvest:

Ретардирано-дегенеристички кретен со блага ретардација на левиот мозок:vozbud: ретард!!!!:pos2::pos2::pos2: незнае една реченица да склопи!:vozbud:

:icon_lol: Слаткар има поздрав од обезбедувањето некни што го чуваше да не го силува некоја малолетничка :nesum:.

колку значи е влезен у некој филмови лелел :nesvest:...не ми се верува...па со тоа начинот на зборење....еден збор го тегне 10 минути...само едно ме интересира...Шо му е штосот со ранецот шо го носи цело интервју..нешо фраер се прај или к*етен.ја би за тоа второто...:kesa:
:pop:

go gleam intervjuto i si vikam,so prai seljacevo saka faca li da bide?,kre`en neviden,re`ardirano stvorenje, sto sakas da dokazes so toa be slatkar?deka si ebano napusen? samo glumis be bro uste majkati doma mleko ti dava be idi e`i se

дај префрлете ја темава во сеири, гледам никој не пишал нешто за музиката на слаткар, туку сите се смеат како диткал:toe:

дај префрлете ја темава во сеири, гледам никој не пишал нешто за музиката на слаткар, туку сите се смеат како диткал:toe:
..И јас сум за во сеир...Не му е местото во нормални теми..:))

Si[M]onA;3069678 напиша:
..И јас сум за во сеир...Не му е местото во нормални теми..:))

Слаткар е дел од македонската МУЗИЧКА естрада, мислам нормално е темава да стои во Музика. Ако не ви се допаѓа вас нешто, не мора да коментирате на темава, едноставно игнорирајте ја истата.

Слаткар е дел од македонската МУЗИЧКА естрада, мислам нормално е темава да стои во Музика. Ако не ви се допаѓа вас нешто, не мора да коментирате на темава, едноставно игнорирајте ја истата.

..... јас не коментирам дали дткал или не, прочитај наназад јас цело време прам муабет за неговата музика. Јас дадов предолог пошто многу други гледаат да фатат само некој сеир:smir:

"Играме баскет... фудбал... одбојка... Играме една игра... У круг се игра" :pos::pos::pos::pos::pos:

ајде како ми како ..сфаќам дека детево си има мана ..ама па мисли малце пред да состави реченица..?Марко Јуник!:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom