Слаткар и Сања Николиќ - JUST MARRIED

• Креатор на темата Креатор на темата #YOUTUBER#
  • Време на започнување Време на започнување
,,Мистеријата" конечно расчистена

... иако дотичните особи органски не можам да ги поднесам, нека им е со среќа. Грнчето си го најде капачето.

многу сакам вакви лајт-распашани теми.
Сања Николиќ е некоја српска рап-поп-рнб-пејачка или што кој кур?
Плус, како пар, од видеоклипот ич не се атрактивни за да дигнат галама, сум присуствувал на пооткачени свадби со погламурозни гости.
Плус, на километар се гледа дека глумат филм, гарант се потпинати можда и дрогирани и пак не се искрени, цели се укочени. Гостите исто така.
Плус, како може некој свадба да прави во време кога неправдини се случуваат низ светот.

ЕКСКЛУЗИВНО ЗА ФАНОВИТЕ НА ВЛАТКО ИЛИЕВСКИ : По свадбата на Слаткар , Влатко реши да се проба и во рапот и вели дека тоа е вистинскиот правец во музиката за него....

КОЈ КУР БАРА ВЛАТКО ИЛИЕВСКИ КАЈ ОВИЕ НА СВАДБА

Ебем ти малограѓанската тема и коментари, волку километража имала, толку имала, нејзина си е. Вие на форумов изглеа без километража сте па чим сте почнале да броите. На страна што генерално свадби и сите организирани веселби ми се преку нос и ми се одмилуваат со секое мое наредно присуство, луѓето си решиле да си го истераат ќеифот и сигурно нема од некој дозвола да бараат како и што да прават.

КОЈ КУР БАРА ВЛАТКО ИЛИЕВСКИ КАЈ ОВИЕ НА СВАДБА
Хахахахха, ко да е којзнае кој Влатко Илиевски.
Едноставно другари се од мк...

Последно уредено:
На толку бранење на младоженциве, барем и поклони да им пратевте. :X3:

... иако дотичните особи органски не можам да ги поднесам, нека им е со среќа. Грнчето си го најде капачето.
Многу романтично, ме трогна.
tumblr_lh4zv0Ss1B1qzjix8.gif

Мрчала, им љубоморите што се зедоа Србин и Србинка! :P

пс: ај ќе молам, некој да каже што стана со веце шољата на Дадар...

Мрчала, им љубоморите што се зедоа Србин и Србинка! :P

пс: ај ќе молам, некој да каже што стана со веце шољата на Дадар...

Лако је бити србин, тешко е србовати :P

p.s. Дадар

Гледам на овој клип лета хеликоптерче што снима ,а нова му е песнава

да не го објави танцов како спот :icon_lol:?

И што е вака облечена Сања ?

туку ај нека им е со среќа и деца и мирен живот и све нека им е како што треба у бракот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom