Сладоледот како летно задоволство

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Најубав сладолет е дефинитивно Ескимо на стапче, овие новите се убави ама овој се е да не речеам евергрин. Штета што веке не го произведуваат.

asterix_m напиша:
Најубав сладолет е дефинитивно Ескимо на стапче, овие новите се убави ама овој се е да не речеам евергрин. Штета што веке не го произведуваат.
Аха и тој беше добар

А нели има друга тема за сладоледи ако не грешам - како и да е - најдобри се сладоледите на топки

SUDBINA напиша:
А нели има друга тема за сладоледи ако не грешам - како и да е - најдобри се сладоледите на топки

Нема.:wink:
И не ми беше прашањето дали сладоледите на делта се подобри од оние на кри кри аман:icon_mrgr, муабетот ми беше кој сладолед највеќе го сакате - мислејќи на вкус ( банана, ванила, чоколадо, лешник:icon_lol:).

seeeeeeek0ogas sladoledot mi e neodoliv u zima samo mi e smesno koa ke si zemam po edno 5 topki u golem kornet i lugeto cudno me gledaat:icon_lol: :icon_lol:

Najomilen mi e danskiot sladoled od Haagen Dazz i se vika strawberry cheese cake i iako zvuci cudno prekrasen e koga ke pocuvstvuvas takva mesavina na vkusovi od sirup od jagotka na osnova od vanila i kade gode mlecniot kiselkast vkus na neutralno sirenje i krckanje na vkusni cajni kolacinja....mmmmmmmmm....

Lele od celiov muabet mi se prijade sladoled......... koj e za na sladoled so mene?

Dejana напиша:
Lele od celiov muabet mi se prijade sladoled......... koj e za na sladoled so mene?
Jas idam :)

Lele kakov dobar sladoled pravat italjancive...samo da mozi da go probate
mmmmm

Mnogu retko jadam sladoled,ednas godisno i gledam da bide od vanila.Neznam koi sladoledi se najubavi,oti voopsto ne sum ljubitel na sladoled,ama od vkusovite preferiram vanila.

sladoled mozam da jadam so casovi denovi i pritoa da izedam toni sladoled i pak malce ke mi bide.obozqavam sladoled i vo leto toa mi e edninstecvnoto jadenje :icon_lol:

epten mi pricinuva zadovolstvo sladoledot!!Gi obozavam Nirvana Best Magnum Onie kornetite abe nema so da nabrojuvam gi obozavam ovosnite sladoledi poveke a osobeno onie so jagoda..mmmmm epten vkusno

Сладолед јадам со тони и пак ми е малце.Не ми смета и да е зима надвор и -50 да е,јас си јадам сладолед.Најзакон работа

Sladoled...Neli da lizes sladoled e najseksi nesto...Ako znaes kako treba so toa mozes da zapalis mnogu maski.A letoto e za toa, letni avanturi....Mmmmm....Cokolado, vanila......Aaaaaa....Mmmmm.Neli e najslatko zadovolstvo?

Сега кога ќе почен светското првенство во фудбал, пред телевизор гледаш фудбал и слапаш 0.5 кг сладолет. Сууупер а ?

pred nekoj den jadev sladoled na topki,i jadev neznam od so mnogu ubavo bese ,samo zaboraif kako se vika.bese so parcinja cokolado i biskviti....TARTU mislam deka bese...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom