Сладоледот како летно задоволство

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми е битна марката на сладолед...едноставно повеќе ги сакам оние кои се служат во тањири или чаши, убаво сместена на тераса или шанк на некој ресторан или кафетерија, отколку другите на стапчиња, корнети или сл.
Сакам да уживам во сладоледот со секој залак, а посебно ги обожавам млечните сладоледи со сецкано овошје, желе и прелиени со растопена чоколада:je:

Делта ми се најубави - поздрав до сите корисници во форумов и нека има е со среќа

od sladoledite Magnum, a od kompaniite Delta

najdobri bea ehhh.... leni,kapri.nogger na PEKABELAAAAA NA TITO

Не бе оние рејнбоу најубај се :) и лолипоп :)

Се знае кој се најдобри, бугарските шо се по 15 денари. Си купуваш, си матиш и си ги чекаш да ти замрзнат. Ако ви се заштедува пари немора да ги матите со млеко може и со вода така ќе ви испадне сладолед од пол кило за 15,25 денари.

vardarce напиша:
Се знае кој се најдобри, бугарските шо се по 15 денари. Си купуваш, си матиш и си ги чекаш да ти замрзнат. Ако ви се заштедува пари немора да ги матите со млеко може и со вода така ќе ви испадне сладолед од пол кило за 15,25 денари.
Аха! И тие се добри. Има од јагода, лешник, ванила, чоколадо и кокос (колку што знам јас). И многу се убави. Амо со млеко! :pishtoldz

Пише ли негде у темава за сладоледите у Џино...???

so vkus na BANANA I VANILA -definitivno! the best ice-cream ever made ...

Прибидејќи температурите во нашата земја значително пораснаа и драстично се сменаа конечно почна „сезоната“ на сладоледите!!!:je:
Е сега .. пошо на претходните 3 страни имам(е) пишувано рецепти за сладоледи, како се прави сладолед и слични ми ти ствари за да не се повторуваме а воедно и да не отвораме топик за сладолед парт ту, ќе ја продолжиме дискусијата тука со рецепти кои ги немаме постирано и секако со коментари. За почеток .. кој ви е омилен сладолед?:kez:

Највеќе сакам овошни поготово комбинацијата јагода,банана

hm...mislam deka imase i tema za omileni sladoledi!inace mene omileni mi se cokolado biskvita lesnik i sl..SNIKERS,MARS,MAGNUM I BEST mi se najnajnajnajomileni!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom