Сладоледот како летно задоволство

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Ескимо според мене има најубав сладолед :smir: тоа е кај пролазот кај англискиот центар за литература, ееееј не знам како се викаше точно центарот, ама одма до школото се наоѓа или карши Беко, како сакаш. Дефинитивно најдобар сладолед :vozbud:

Ескимо нели беше затворена пред некоја година?!? :toe:

Значи има консензус за Малага и второ место Џино во ГТЦ.

ОК, ќе биде пренесено.

Ескимо според мене има најубав сладолед :smir: тоа е кај пролазот кај англискиот центар за литература, ееееј не знам како се викаше точно центарот, ама одма до школото се наоѓа или карши Беко, како сакаш. Дефинитивно најдобар сладолед :vozbud:

Последен пат кога јадев од таму сладоледот не беше сладолед, туку воденлед. Сите вкусови имаат ист вкус. За никаде е. Не би препорачал од таму, па ни на непријател.

Според мене тоа е дефинитивно Палма,па после идат Малага и остали...

Малага нормално.А ако ме прашуваш за купови сладолед ондак Пијаца/Плаза де Торос.Ах тој Банана Ројал<3

Eптен ми е overrated сладоледот. Плус некако.. so 90's.
3 сладоледи на лето макс, на стапче само, од тие бест со јагода у сред.

Пс онтопик, незнам.

според мене најубав сладолед има во Харизма во Бисер и Piu Cremoso што се служеше во Блу кафе, но и грчкиот сладолед во Стела не е на одмет според мене тие се најдобри уште ми остана во Џино да го пробам бидјејќи велат е оригинал италијански. друго ништо не признавам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom