SkyRunner Pro

• Креатор на темата Креатор на темата goliath
  • Време на започнување Време на започнување
\
a so bi se slucilo onaka LETASSSS.... i koga stignuvas dole^^^^^^

Ова е друг модел на отскокнувачи кои се викаат Powerizer. Има многу модели и тој што не ги знае може да згреши кога би купувал.

На futomart.com се продаваат FlyJumper отскокнувачи и вакво нешто неможе да се случи никогаш или во 99,9% од случаите. А ако баш вие сте тој 0,1% Futomart ќе ви поклони нов пар :)

Поздрав и не заборавајте да скокате/трчате !!!

Ja gi zemav moite i sega pocnuvam da ucam da skokam i da trcam. Malku e cudno na pocetokot ama se naviknuvam i mi stanuva se po interesno. Neka pomine malce vreme pa so zadovolstvo kje stavam i nekoe video od mene :)

Mnogu se dobri alal da vi e sto gi donesovte ovie vo Makedonija.

Ja gi zemav moite i sega pocnuvam da ucam da skokam i da trcam. Malku e cudno na pocetokot ama se naviknuvam i mi stanuva se po interesno. Neka pomine malce vreme pa so zadovolstvo kje stavam i nekoe video od mene :)

Супер што си задоволен, чекаме видео од тебе во скоро време.

Flyjumper (слики)

Ова е еден нов спорт кој стигна во Македонија од пред некое време. Се скока по 2 метри и се трча многу брзо. Се продаваат преку www.futomar.com за 220Еур.

Еве неколку слики:

powerizerm.jpg

877_09_03_08_7_11_44.jpg

1s.JPG

4s.JPG

2s.JPG

3s.JPG

Сликите се превземени од www.futomart.com

Што мислите вие за овие ?

Епа јас хм... мислам... хм.... ДЕКА НЕ ТРЕБА ДА СЕ РЕКЛАМИРА. :pipi:

Инаку видов деца на градски плоштад како трчаа со овие... Им се згазив од смеење и си отиднав среќно дома. Ептен дебилна работа.

Ми личат на помагала за лица со посебни потреби:toe:

Oва повише ми личи на реклама...Иначе како шо кажа д пират,ова ми личи за луѓе со посебни потреби (инвалиди)

Хах стварно изгледаат како за инвалиди , ама многу интересни се :) јас би си земал едни да имав пари.. :)

е мене баш ми се Кул.. ;)
само ми е срам да носам вакви...

Ова беше само информација што сакав да ја прочитате, не е ниту реклама ниту нешто тенденциозно наметнато. Ако мислите дека не треба да стои тука може слободно да ја преместите во канта.

Старата тема е за тотално друг производ кој се вика SkyRunner, кој не беше продаван во Македонија.

Ви благодарам за сите коментари што ги оставивте.

Абе супер се овие, ќе отидеш на некое игралиште и ќе праиш DUNK CONTEST :):):)

Иначе истиве ствари ги носи женската (главниот лик) во играта PORTAL од VALVE :):):)

Абе супер се овие, ќе отидеш на некое игралиште и ќе праиш DUNK CONTEST :):):)

Иначе истиве ствари ги носи женската (главниот лик) во играта PORTAL од VALVE :):):)

Незнаев дека женската ги нови овие :):):):) Стварно ме изненади.

Новите FlyJumper-и

popflyjumper.jpg

Што мислите за овие ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom