Зошто да не можам да го споредувам со италијанците ? Шо Богови ли се они ? Aprilia, Gilera ти се за курчење, за недораснати мамини и татини газлиња. Името го плаќаш, кај нив, не е точно дека не е толку брз, кај мене не чепкан, не отваран ништо немам сменето, одлучно си оди, 80 си крева, супер си е, инаку за што би ми требал скутер од 50cc ? За низ град, кога е топло да не фураш со кола по жештините и гужвите, шо за трки ќе го правам ? ќе му ставам 300 китови ауспуси ролни варијатори и други глупости за шо ? за да ми одел 100, ами ако сакам за тие пари шо ќе ги лупнам за глупостите за да ми оди 100 и да ми троши ненормално, ќе си купам 125ка или 250ка, брзински и тој ќе го возам, а не веспа од 49cc, добро со кит 70cc да ми оди 100 ? Нема теорија.
Еве некои слики од тунирана супер 9ка
Водено ладење се овие, нема кај нас овакви, имаше уште еден тим од Србија, не можам да го најдам видеото сега 118 го кренаа па после 124, ама ненормален тунинг му направија, али тоа е веќе лудост, не можеш да го возиш тоа, тоа е само за на youtube, китот 5 пати го пука и зарибува толку е.