Dzish
unlike any other...
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 13.994
- Поени од реакции
- 2.689
Дај бе намалете... Кога ке почне официјално со продажбата, ке каже колку даваат гаранција. Инаку вака само ке правиме офф-топици до утре сабајле.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
15000 км се, нема шанси да е 100000, на автомобилите не е толку гаранцијата.
Oва последново ти вришти друже. 6 литри колата што ми е дома 1.8 TD троши а ти ми правиш муабет за веспичка(средство за превоз кое е економично)Bogami Dzis kup pari ...treba epten da si fanatik....
Kaj mene Momentalen setup e
Malossi Mhr replica 70cc 48klip
Malossi Radilica
Malossi 2000 variator so 5 gr rolni
Malossi Delta Lamela
Dell'Orto carb 19.5
Malossi Sekundaren dolg prenos...da ja smiti mashinata na pogolema brzina
toa bi doslo kako 6 ta brzina u kola :pos2:
Gianelli Shot auspux
Malossi elektornika koja ovozmozuva da ide obrtajot nad 10.000 rpm
Suma Sumarum negde okolu 16 hp
Potosnja Nad 6 l
Oва последново ти вришти друже. 6 литри колата што ми е дома 1.8 TD троши а ти ми правиш муабет за веспичка(средство за превоз кое е економично)
Нинџа 600ка троши 7-9 литри зависи како ќе ја бркаш ама е KAWASAKI NINJA
И стварно неможам да разберам која е таа убавина на нешто споредено со друг мотор ама МОТОР троши исто, стварно....
ОД сите мотори највише ценам Јапонска машина Хонда и Јамаха, потоа доаѓа Априлија , па Пежо.
Иначе Априлијата е каде каде подобра од Пежото(мн троси и лошо брмчи).
ЈАс имам Хонда СФХ Спортинг, стара е 21год. ама ги јаде сите нови кинески моторчиња во градот и некоа Пежовци, а 125 ги јадам на старт како луд. Земам предност од 7-10 м одма ама потоа полека ме стигаат :nesum: .
Во ниеден случај никако Кинеско моторче.
Тоа е срањена тркала.![]()
Да, ама колку ќе издржи кинески Yamasaki и Sym Jet??98-2002 Aprilia vozi Mnarelli mashina - (Yamaha)-japanska
2002-2005 Aprilia vozi Morini Mashina (suzuki) japanska
taka da kontradiktoren si
U sekoj slucaj ..toa kineskite motori se po nekoja licenca praveni...
Primer SymJet Tajvanski vozi...mashina od Honda Balii od 94-95 godina negde