НА ХР пробуваш или на седмица ?Брат како се инсталирува ова чудо бе?![]()
едит
не ја видов сликата горе што си ја ставил , пробај како што ти кажаа со друг винрар мора да работи како швајцарски саат

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
НА ХР пробуваш или на седмица ?Брат како се инсталирува ова чудо бе?![]()
А зошто бараш низ други страни кога сите позадини излегуваат од deviantart.com ?Линк од сликата ако сакаш да ја симнам
Eден предлог од мене,добронамерен.
Со секој скриншот поставете и линк од сликата подолу за симнување.
И да,дајте некој добри страни за HD позадини,освен таа бугарската rewalls.com![]()
А зошто бараш низ други страни кога сите позадини излегуваат од deviantart.com ?
Инаку еве ја позадината![]()
Ај кажи и јас да го напраам вака
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 18:42 ---
http://caeszer.deviantart.com/art/TerraNova-Beta-155142634
А ова као да го инсталирам?![]()
Е нејќи бе брат не ме зезај, све пробах...Installations Guide:-
To apply the theme,
1. Copy all the items in the folder 'Theme' to c:Windows\Resources\Themes
2. Then, right-click on the desktop & choose 'Personalize'
3. Choose the 'TerraNova1' or 'TerraNova2' themes in the 'Installed Themes' section.
Notes1:After applying the themes, please makesure you've set the window colour to 'slate'/dark colour..to makesure this theme work perfectly to you.
Notes2: Please move the original system files first before proceed to the next step. Move it to a new folder in the desktop.
32bit:
Right-click, take ownership for the original system files.For the explorer, just copy it into the folder windows.
64bit:
Right-click, take ownership for the original system files.For the explorer, just copy it into the folder windows.
Notes:You're advised to make a backup of your available\original components before replace them with the components provided in the pack.
Брат, мора да правиш нешто погрешно.Е нејќи бе брат не ме зезај, све пробах...
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 18:42 ---
![]()