Скриншот

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
d127gh.jpg

Samara напиша:
scrin2yc.jpg

pozadinata sama si ja pravev btw :)
Самара, дај жити се кажи како ги направи тие иконите на пример тоа за адсл со слика на самара? Како се прави тоа?

Овој десктоп го постави колегата, а јас немам нималку против.
desktopelena.jpg

Tonchie напиша:
Овој десктоп го постави колегата, а јас немам нималку против.

Во облините што и излегуваат од појасот ме потсетува на ова:
michelin4lb.jpg

:icon_lol:

I am a bitch напиша:
Самара, дај жити се кажи како ги направи тие иконите на пример тоа за адсл со слика на самара? Како се прави тоа?

Отвори го Paint, и почни да работиш на слика со димензии 64х64, значи ти сама ќе си ја прилагодиш и доле во status барот ќе гледаш сликата да ти биде одприлика толкава. Потоа работи што ќе работиш и оди save as... и сними ја сликата со име ikona.ico. После слободно можеш да ја ставиш на некој фолдер или шорткат.

Петар-МКД напиша:
Отвори го Paint, и почни да работиш на слика со димензии 64х64, значи ти сама ќе си ја прилагодиш и доле во status барот ќе гледаш сликата да ти биде одприлика толкава. Потоа работи што ќе работиш и оди save as... и сними ја сликата со име ikona.ico. После слободно можеш да ја ставиш на некој фолдер или шорткат.

na ova odgovoriv preku pp. :/

print-maced-por.jpg

Оној погоре е Десктопот, овој овде е лап-топот а во канцеларија ќе направам кога ќе можам да почнам да одам на работа... Ми недостасува веќе работава ама штрајк си е штрајк :star:

Hehehehe - Свети Пантелејмоне закон. Се мислев да го ставам вчера на десктоп за промена ама Инекс-Горица повеќе ми се допаѓа а и панорамата е закон!!! :wink:

Не знам, ама познавам пеерски бре. Да клајше жемка, кола, мотор, овоа, оноа, вака, оња тињана, јебига.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom