Скриншот

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
xgme0l.jpg

Мојот во моментот е доста форматиран :nerv:
Едит: не ми ги прикачува сликите... можете да го замислите

:pos:
Што подразбираш под “поставеност како мек (или тврд)“???
Стаен таск барот горе, и лупнат док доле?
:pos:

вииго бе ме дупи сега абе онака ми е поставен баш ко шо велиш а шо подразбирам под поставен ко мекинтош(мек тврд хехе) е тогаш треба овие од мајкрософт да се фатат за работа и да го поддотераат виндовс малце повеке имам користено мекинтош (10.3 верзија пошто не ми поддржуваше повисока ај мекот г3 на 233 мхз) и беше фантазија оперативниот и тоа за таја конфигурација 233мхз процесор и 160 мб рам со 4гб хдд леташе не се ни знаеше дека е слаб компјутер е сега фотошоп малце кочеше но тоа е тоа среќен бев што воопшто запали фотошопот

Еве како изгледа OS X, и научете MS Windows никогаш ама никогаш нема да биде OS X, дури ни на изглед. Грев е да иимаш тоолку икони

picture1unowss.png

п.с. Ова ми е на работа:)

Еве како изгледа OS X, и научете MS Windows никогаш ама никогаш нема да биде OS X, дури ни на изглед. Грев е да иимаш тоолку икони
п.с. Ова ми е на работа:)

Е неможе да биде Windows како Mac нит пак Mac како Windows :)
Него џитни навака некој денар после лесно е :) во спротивно ќе се тешам со скинови :icon_lol:

Е неможе да биде Windows како Mac нит пак Mac како Windows :)
Него џитни навака некој денар после лесно е :) во спротивно ќе се тешам со скинови :icon_lol:

Мек може ко Windows ама тоа е најголем грев. Буткамп постои за мек што дозволува да стане windows

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom