warlic MKD
КирЕ..Поштарот
Може и во x-zona Ке дојдам .. и на тролл е исто како моето па и на него му викате монтажа е од Паинт .. јас ако земав монтажа ке го направам од 2 програми . паинт и фото шоп ке го заледам ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сите сте ботови што мислите дека оваа е монтажа .. абе тоа е на snow .. ја напишав шифрата sv_gravity 10 за да се качам врз еден од четирите дзида земав машинката и по4нав да пукам . и го направив .. а тоа за пушките е бидејки сликата е сликана додека летав со sv_gravity 10 .. и не е монтажа .. ако сакате ке дојдам во MeGa и таму ке ви го напишам и вашето име .. нема проблем..
So mashinka ga praase ? kaj mene pa na pistolo ti se istrosani kursumeto neznam ceki mosh ne sam rasonanСите сте ботови што мислите дека оваа е монтажа .. абе тоа е на snow .. ја напишав шифрата sv_gravity 10 за да се качам врз еден од четирите дзида земав машинката и по4нав да пукам . и го направив .. а тоа за пушките е бидејки сликата е сликана додека летав со sv_gravity 10 .. и не е монтажа .. ако сакате ке дојдам во MeGa и таму ке ви го напишам и вашето име .. нема проблем..
бр буцииии:pos2:Еве ви ЛИНК да видите шо сум напраил![]()