СКРИНШОТ - Screenshot!

• Креатор на темата Креатор на темата kpbKENGUR
  • Време на започнување Време на започнување
Може и во x-zona Ке дојдам .. и на тролл е исто како моето па и на него му викате монтажа е од Паинт .. јас ако земав монтажа ке го направам од 2 програми . паинт и фото шоп ке го заледам ..

Еј ај и кај мене дојди да ми покажеш како се пишува дека ја незнам :(

Сите сте ботови што мислите дека оваа е монтажа .. абе тоа е на snow .. ја напишав шифрата sv_gravity 10 за да се качам врз еден од четирите дзида земав машинката и по4нав да пукам . и го направив .. а тоа за пушките е бидејки сликата е сликана додека летав со sv_gravity 10 .. и не е монтажа .. ако сакате ке дојдам во MeGa и таму ке ви го напишам и вашето име .. нема проблем..

Друже се гледа...:tapp:

Сите сте ботови што мислите дека оваа е монтажа .. абе тоа е на snow .. ја напишав шифрата sv_gravity 10 за да се качам врз еден од четирите дзида земав машинката и по4нав да пукам . и го направив .. а тоа за пушките е бидејки сликата е сликана додека летав со sv_gravity 10 .. и не е монтажа .. ако сакате ке дојдам во MeGa и таму ке ви го напишам и вашето име .. нема проблем..
So mashinka ga praase ? kaj mene pa na pistolo ti se istrosani kursumeto neznam ceki mosh ne sam rasonan :)

3 убиства со фамас и на крај нож :))
picture10kj0.jpg

Аwppp

zverzi4.jpg

awpindia449yf5.jpg

тука 4 убиства направив, ама дур сликнам...

4hsrssste9.jpg

dd24013dw3.jpg

Глок Рулез!
glocccklm9.jpg

аwp на кгн yee.
Бтв, браво Иване. Какво ботче беше ко заигра на кгн само.. :kesa:
Сеа про не ти бега. :)

нож ...секојдневие исто како да паѓам на спортска :)
зарем авп :zlo:

Ах бе деца, не ме терајте ја да почнам да сликуам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom