СКРИНШОТ - Screenshot!

• Креатор на темата Креатор на темата kpbKENGUR
  • Време на започнување Време на започнување
wwac3.png

Kagebe, премногу си про да играш со други никови и затоа мислат читер си, и се карат/пцујат/етц.. и номрално ги банираш после.
Играј си со никот.

Еден rush, за момент:zlo:
21431u8.png

Kога нема лаг, koга ќе ми тргне, се прави ова:kez::pijan:
2zxnzpe.png

ne mi se igra neso so sxe. mi prai problemi ! :( za toa me ima retko na kgn ne mozam da tergnam sxe od server nemam full aces. ina4e nonstop sum na kanter ;) pozz :kesa:

проблемот е решен има објаснено ајверсон како ....

dada go vidof jas kako si go resil problemot ajverson do v4era samo jas i MaKi imafme full aces.. od koga e head addmin iverson na site vas strumi4anci vi davase full aces... a na mene mi ima tergnato :toe:
:smir::smir::smir::smir:

dada go vidof jas kako si go resil problemot ajverson do v4era samo jas i MaKi imafme full aces.. od koga e head addmin iverson na site vas strumi4anci vi davase full aces... a na mene mi ima tergnato :toe:

Како прво, објасни ми ја разликата меѓу т.н. фул и не-фул:icon_lol:. Како второ, голема работа ако имаат. Инаку, на никој не му треба, кога и така тие команди не се користат.:kesa:

оди види плачко дали имам фул акцес(кој од струмичаните има само еден мето ти е) и не терам знам оти тоа ке го кажат неколку играчи љубоморни.

да се држиме до темата :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom