Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
точкест напиша:Скопје, град со невидлив Берлински Ѕид, убави авотбуси кои смрдат на зелка, цигари, ракија и што уште не. Плоштад исполнет со пуфли и пуфловци лигавејќи едно кафе 115саати, и стари баби шо коментираат за све и свашта т.е. нервираат. У секое маало пред зграда седење до рани саати чекање бурек рано посабајле, попладне на клупата пред зграда играње табла и шах пиејќи пиво. 23ка летно време да не се качиш зашто се симињаш чорба а таксито е изгор скапо, но кој како си ја наредил...Водно ј*бална отворена 24часа за убав живот. Скопје не е Београд, Скопје е Скопје и никој нема да ми го земе СКОПЈЕ Е МОЈ ГРАД
Секогаш е добро да го прочиташ првиот пост на темата.јахутерминал напиша:Скопје = не сигурен град за живеење
Скопје = главен град = што значи секакви има во градот
Скопје = голем град
не би сакал да живејам во Скопје.
Тогаш би ја посветил на сите оние кои се чувствуваат Скопјани со голема буква. Ако не спаѓате во таа категорија ве молам не пишувајте.
А кој рече дека не живеам во Скопје?Скулгрл напиша:Секогаш е добро да го прочиташ првиот пост на темата.![]()
Ама очигледно не се чувствуваш скопјанец и не си горд на твојот град. А темава барем јас колку што разбрав е за скопјани во душа.јахутерминал напиша:А кој рече дека не живеам во Скопје?