Скопје се гради. Добро ли е тоа?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Има сериозен проблем со образованието во нашава мала државичка. СЕРИОЗЕН! Некој што едвај завршил основно сака да биде директор. Е додека таквите не се освестат и не сватат каде им е местото во општеството нема ништо да се подобри. Секој ќе си работи тоа што е способен и ментално и физички. За жал тие со чесно завршен факултет остануваат без работа, а некои со купени дипломи си го прчат у администрација.
Да не забегувам офф топик. Добро е да се гради, лошо е ако се краде.

,,Филип Втори“ е прекрасен. Вистински храм на спортот.

E90235B1AC6D36418F0C72B0C4C6851F.jpg

stadion-skopje.jpg
59CDC1FC97C1AD479C60F53128B16CCB.jpg

stadion-1-D-Andonovski.jpg

,,Филип Втори“ е прекрасен. Вистински храм на спортот.

E90235B1AC6D36418F0C72B0C4C6851F.jpg

stadion-skopje.jpg
59CDC1FC97C1AD479C60F53128B16CCB.jpg

stadion-1-D-Andonovski.jpg
ТООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО
МАЈСТОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Еј шо убаво лесно ви е на вас што сте одбарни да ширите пропаганда на нет наместо да лепите плакати, па па па па па па па
мераци бе мераци.

--- надополнето ---

Цел пост на латиница. На само две места интерпупциски знаци и тоа неправилно употребени.

Жалосно е што на форумов има неписмени.
Де де тони де не се нервозирај, ако падне влада Коце останува во фотеља до крај на мандат не се секирај сигурен си уште некое време :pos2:
ПС абе шо бидна со идењето во странство нели ке бегаше ? тоа го пиша пред некој 6 месеци исти си ко војо бе само одложуваш ај петок ај другиот петок, а на крајот си ја држиш цврсто партиската корка ех Тони беееееееее ке одам ваму ке одам таму не седам долго јас во администрација :pos2:

ekonomijata ja resija ostana da gradat spomenici i zgradi kakva ironija i sega nekoi so drzavni komjuteri ce ni sirat propaganda na formuvov za renesansata na Vladata

Ова со државни компјутери ти е многу јако! :)
Стадионов е прекрасен,навистина. Ама говориве што одат моментално на мтв се навистина „длабоки“

Ова со државни компјутери ти е многу јако! :)
Стадионов е прекрасен,навистина. Ама говориве што одат моментално на мтв се навистина „длабоки“
Ти не се буни многу многу
Затоа што можеби предизборно нема инспекции ама после избори ако месијата побади пази се

Затоа што можеби предизборно нема инспекции ама после избори ако месијата побади пази се

Дај подај ми крпче говоров ме расплака :)

Хахахаха....ааааааааа, ме изнасмеја бе!:pos2:
Знаеш кога ќе победи тој „месијата“ со розата и петокраката на газот? Не знам дали ќе го доживееме тоа уште еднаш во оваа држава макар и уште по 3 животи да изживееме :pos2::pos2::pos2:

Хахахаха....ааааааааа, ме изнасмеја бе!:pos2:
Знаеш кога ќе победи тој „месијата“ со розата и петокраката на газот? Не знам дали ќе го доживееме тоа уште еднаш во оваа држава макар и уште по 3 животи да изживееме :pos2::pos2::pos2:
младо момче очигледно не знаеш кој е спасителот и месијата пастирот на македонскиот народ :toe:

младо момче очигледно не знаеш кој е спасителот и месијата пастирот на македонскиот народ :toe:

Љубе Бошковски, Велија Рамковски (овој додуша медиумите само ги ослободува)...

Љубе Бошковски, Велија Рамковски (овој додуша медиумите само ги ослободува)...
Не бе еден што не знае да каже што му е работно место, кога ке го прашаат што работиш вика племиел ( јебемли га што и да е тоа и какво и да е тоа занимање )

Честитки до попаметните членови од темава за кои што сум сигурен дека со искажаната мудрост и сарказам им завидува барем секој трет директор на некоја државна институција.
Па то една интелигенција сте, па то една СУШТИНА бре човече. САМО ТАКА ПРОДОЛЖЕТЕ, дефинитивно ќе ја подобрите државата.

Господ да ве благослојт.

Види вака сега за разлика од тебе, јас имам плаќано за социјано и здравствено осигурување толку колку што ти имаш години. И не сакам утре кога ке отидам на лекар да ми речат не работи овој апарат или оној апарат оди на приватно. Зошто да одам на приватно ? бидејки господата сакаат да испокрадат што повеќе пари преку некој фамозни проекти ? Чија е фирмата преку која оди се ? сигурно не моја, друго ме заболе мене таквото што ти сакаш пошто колку јас имам платено давачки и даноци на оваја држава ти и твојте родители испаѓате најобични паразитарни организми, јасно ? )Од мене имаш добиено најмалку една училишна клупа, едно лекување на лекар, и најверојатно твојот порагај јас го имам платено со тоа што сум плаќал за здравствено осигурување а ниеднаш не сум искористил ништо од тоа. И ако на тебе повеќе ти се допаѓа со МОИТЕ пари да ти градат тебе споменици наместо да се спасуваат ЖИВОТИ НА ДЕЦА едно само ке ти кажам тебе може да ти се допаѓа но мене за мојте пари не ми се допаѓа бидејки јас сум ги давал тие пари а ти имаш придонесено исто онолку за оваа држава колку што придонесува и едно куче скитник.

Батка на погрешно место си го искажуваш револтот. Ти мн знаеш колку плаќале моите родители или што правеле во животот.
Научи се на некоја основна култура па ќе разговараме. Поздрав.

--- надополнето ---

Сакај си го градот,кој се гради со пари (само со дел од парите се гради,другите се крадат)... а на сметка на тоа,болници се распаѓаат а млади животи згаснуваат...

Секако,кај нас е- политиката и парите пред се!

Види, не ме познаваш и затоа немој да донесуваш заклучоци од ракав. Не верувам дека некој тука одвоил од своето за другите, и за луѓе и за животни, поминал време со најзагрозените, колку јас. И не верувам дека некој доволно добро ги знае структурите на владата.
Оние што ги знаат, знаат кој е Груевски, и знаат кој цело време ја заебува работата. Ама не секој е способен да размисли објективно и да разгледа, да размисли и да сфати.

--- надополнето ---

Колкави се твоите познавања од економија? Посочи ми што е смешно? Каде не одбиле за кредит, каде сме заглавени до гуша, и колкав ни е процентот на инфлација?
Да имаше поим, ќе знаеше дека инфлацијата и невработеноста не се заедно. Кога има невработеност, нема инфлација, кога има добра вработеност, се зголемува инфлацијата.
ПА СПОРЕД ТОА, КОЛКАВА ИНФЛАЦИЈА ИМАМЕ? И ЗНАЕШ ЛИ ШТО Е ИНФЛАЦИЈА?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom