Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не верувам. Моментална цена на квадрат во Аеродром е околу 1000 евра. За куливе нема шанси да биде помала цената. Има буџовани кои ќе ги купат становите и по оваа цена која е сега. Јас мислам дека се ќе се распродаде од 20 спрат нагоре.Demek navala imalo za kupuenje,mnogu musterii spremni da brknat vo gepot, ama site ocekuvaa ceni od 500-600e za m2 isto kako i jas. Takov podatok kruzese naokolu. E sega koga im gi soopstija cenive musteriite site fitilj da gi nema. A ovoj sultanov misli narodov e od mars padnat pa ke lupa ceni kako vo Menhetn da gradel. Aj za tie najgore stanovi moze i ke upeca ponekoe tele ama nitu slucajno za taa cena sto sega ja lupnale,mozebi do 1500e za m2, ke kupuvaat od ovie novopecenite partiski corbagii so pun gep pari sto ne gi zarabotil so pot ili nekoj mu gu ostavil vo nasledstvo. A ova megu 1 i 39 sprat pa max 600-700e ako mene me prasas. Zivi bili pa videli.
Momentalnata cena e taa za kolku moze da se prodade. A toa ni slucajno ne e 1000 evra za m2.Не верувам. Моментална цена на квадрат во Аеродром е околу 1000 евра. За куливе нема шанси да биде помала цената. Има буџовани кои ќе ги купат становите и по оваа цена која е сега. Јас мислам дека се ќе се распродаде од 20 спрат нагоре.
Толку е де, илјада евра квадрат, горе доле. Знам оти последнава година се распрашувам за купување на стан. Центар и Аеродром се најскапи населби.Momentalnata cena e taa za kolku moze da se prodade. A toa ni slucajno ne e 1000 evra za m2.
Толку е де, илјада евра квадрат, горе доле. Знам оти последнава година се распрашувам за купување на стан. Центар и Аеродром се најскапи населби.
Ама не е Аеродром тоа. Далеку е. Знам за таму оти се толку пари. Ама градбата не е нешто посебно.900 евра во нована населба настел, во ново лисиче.
Ама не е Аеродром тоа. Далеку е. Знам за таму оти се толку пари. Ама градбата не е нешто посебно.

Кога? Бидејќи зградите се правени со кредити од банките, банките ќе ги конфискуваат. Бидејќи банките се странски капитал од горе ќе ги притискаат да ги распродадат зградите. Овие на почетокот водени од политиката и урбаната мафија на почетокот ќе направат некои мали отстапки во цената, арно ама тие од горе ќе им сржат тогаш ќе почнат цените да паѓаат, за што побрзо да ги продадат. Кога тоа ќе се случи, целокупната продажна цена ќе падне.Vo Slovenija npr od zaglavenite i zakreditirani do gusa cigloredaci se prodavaat zapleneti stanovi so ceni na pola ili 1/3 od pocetnata od pred 4-5 godini. Taka stan kojsto se prodaval za 2500-3000 evra za m2 sega se nudi za 1000e m2 ili koj kolku dade so zatvoreni ponudi. Siguren sum 100% deka i kaj nas gradeznava mafija ke kolabira i ke se rasprodavaat stanovi so ceni najmalku upola poniski nego segasnive, samo prasanje e koga.
едно е да бараат 1000 евра за квадрат,друго е да добијат.Толку е де, илјада евра квадрат, горе доле. Знам оти последнава година се распрашувам за купување на стан. Центар и Аеродром се најскапи населби.
Над 600 структурно завршени станови минатата недела во продажба пушти Џевахир Холдинг

цела година чека купци на одлична локација во Аеродром.