Skopje City Mall

• Креатор на темата Креатор на темата Бергер
  • Време на започнување Време на започнување
Ова беше кога поминав на твоарањето, требаше во град да идам. Одеднаш Resident Evil: Retribution 3D не ми се чинеше како само 3D филм, туку ме присети што видов на идење на кај град тој ден :D

223267_4593248633281_1133502389_n.jpg

Ефтини цените во бургер кинг, многу се повкусни од мекдоналдс, и у цел свет се поскапи ама кај нас поефтини. Помфритот е поубав и покрупен во БК и има fried onion rings ако не ти се јаде помфрит. Немора само цените на воперот да ги гледате, има и други работи. :D
Ај пиши некои цени ако ти текнува:)

Околу целата фама за Старбаксот и БК сакам да пишам само дека се работи за вкусови и дека неможе да се докаже на некој лик дека Старбакс прави обично кафе ко и сите други, само што има еден куп додатоци од шлаг. Јас би пиел кафе од Старбакс доколку некој сака да ме почасти, но неверувам дека некогаш би отишол на кафе во Старбакс да купам со мои пари, за мене лично кафе со шлагови во него, не е кафе, и неможам да го пијам, а кој сака такви кафиња и кој има пари да купи такви кафиња ете за него е отворен Старбаксот. Не пишувам на празно, кафе од Старбакс имам пиено во Будимпешта, и затоа пишувам за кафето кое го нудат.
За БК неможам да коментирам затоа што никогаш немам јадено во БК, но цените се премногу скапи, тоа е тоа.

Дури сега бев и ете уште имаше редици за влез у Карфур. Чекав малце пред влез со братучед ми и гледам искачаат сите со количките пуни со шеќер и тоалетна. Еден цела до врв ја имаше наполнето со шеќер, слаткарница да имаше многу ќе му беше.

Не дај боже да се деси послаб земјотрес,незнам што би се десило со МОЛОВ.. Не за џабе рекле,брза кучка слепи кутриња раѓа.. или слепа кучка брзи кутриња..o_O така некако..

Не дај боже да се деси послаб земјотрес,незнам што би се десило со МОЛОВ.. Не за џабе рекле,брза кучка слепи кутриња раѓа.. или слепа кучка брзи кутриња..o_O така некако..

Не, за квалитетна, квалитетна е изработката, само е недовршена уште.

брза кучка тркачки кучиња раѓа.....иначе шо е со поплавата,некоја јама да не се преполни :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom