Скопје 2014 (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Принцезичка
  • Време на започнување Време на започнување

Дали го одобрувате проектот Скопје 2014?

• Вкупно гласачи
    593
97114607.jpg

Конечно солидно добро осветлување,ова е тоа горе-доле..а не стубовите жолти црвени - кровот окер/

97114607.jpg

Конечно солидно добро осветлување,ова е тоа горе-доле..а не стубовите жолти црвени - кровот окер/

Супер изгледаат објектите, само малку повеќе усул да имаа па да се испланираше целиот проект како што треба. Ќе имаше пари и за крадење и за градење...

вероватно немислеа дека ќе останат на власт волку доволно за да го градат на раат проектот.да знаеја ќе го проектираа малку со повеќе пажња,а не на трчање

Јас како противник и критичар на ова барам да не се заборави и на противниците тоест аргумен тите против. Затоа от спротивната страна кај којнот предлагам да има и споменици на дарие и на тој со филипиките не ми текнува на името.

Улица Македонија во барок е кул. Ама прекрстување нејзино во улица античка Македонија и реобнова во барок би било уште покул.

Скопјанишча, држ‘те се имате поддршка од Охрид.Еве и Света Софија ја осветливме ко зградине до Вардар :facepalm:

1380250_588051861258498_157601245_n.jpg

Се` си мислам оти овие рефлектори во драч бои се поефтини затоа што никој здраворазумен не сака вакво осветлување, па затоа ги поставуваат насекаде.

овие се од најскапите рефлектори,направени се во лед технологија и можат да ја менуваат бојата во која нијанса и да се посака.се надевам дека со ова се сака само да се испита која од нијансите најдобро прилега,т.е. дека после тоа ќе се оди со варијанта на една боја

еве како излгедаат вакви рефлектори во споменикот `воинот на коњ`

sam04232.jpg

Еве се ближи 2014 и дали ќе заврши градбите или ќе продолжат оти ми искурчија вакви мегаломански градби,а и големи трошкови и ќе банкротираме :mad:

ГАЛЕРИЈА: Улица Македонија ќе се обои во барок стил?

1378981_202834349888328_242003811_n.jpg

Понекогаш си помислувам дека орнаментите им се извадени од рандом слободни пакети со векторска графика низ интернет и им се шлапнати врз плановите во CorelDraw8.

Што е тоа во средината на шарата? Ептен е рандом. Изгледа како карта на Голема Албанија. :pos:

овие се од најскапите рефлектори,направени се во лед технологија и можат да ја менуваат бојата во која нијанса и да се посака.се надевам дека со ова се сака само да се испита која од нијансите најдобро прилега,т.е. дека после тоа ќе се оди со варијанта на една боја

Најискрено се надевам дека сите објекти имаат вакви разнобојни рефлектори.

Што е тоа во средината на шарата? Ептен е рандом. Изгледа како карта на Голема Албанија. :pos:

Мене ми личи на амеба или некое друго едноклеточно суштество.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom