Скопје 2014 (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Принцезичка
  • Време на започнување Време на започнување

Дали го одобрувате проектот Скопје 2014?

• Вкупно гласачи
    593
Не знам дали да се смеам или да плачам. И нема да речам јадни луѓе, немаат друга опција ќе кажам срам да им е што се согласиле на такво нешто. Греота луѓето, требало и десерт да им донесат. :oops:

Ако некој не видел, протест за ГТЦ ќе има во петок во 19:00 (ако не грешам). Па ќе видиме што ќе испадне..

Не знам дали да се смеам или да плачам. И нема да речам јадни луѓе, немаат друга опција ќе кажам срам да им е што се согласиле на такво нешто. Греота луѓето, требало и десерт да им донесат. :oops:

Ако некој не видел, протест за ГТЦ ќе има во петок во 19:00 (ако не грешам). Па ќе видиме што ќе испадне..

Има некаков евент, инфо, вест или било што за ова? Пушти линк ако има.

Озбилно некој сака да ја запре црквата ?

Озбилно некој сака да ја запре црквата ?

Па за запирање нз, ама рушење како што викаат овие "протестантите" нормално дека нема да има!
И ова за протестов за ГТЦ официјално било во 18:00, а не во 19:00

Очекувам во наредниот период за протестот против барокизација на ГТЦ да се пише дека ќе искочат соросоиди, педери, атеисти и распеани скопјани, деца на транзициски олигарси, предавници и лустрирани кодоши.

Ако се соберат 500 луѓе добро ќе биде другите ќе мрчат пред комп.
А има на фејсбук настан. Го сакам ГТЦ!

Ајде кајганџии што сакаат да идат на ова да се организираме, јас идам во секој случај.

Очекувам во наредниот период за протестот против барокизација на ГТЦ да се пише дека ќе искочат соросоиди, педери, атеисти и распеани скопјани, деца на транзициски олигарси, предавници и лустрирани кодоши.

Еве земи пример од верниците на протестиве види го овој мирен мирјанин .
Слушај што му вели на новинарот еј педер господ ќе те казни да ти ги е*ам жената ,децата :tapp: .

Има што да се види овие денови на протестиве кремот елитата на Скопје во борба да се зачува црквата.

Ovoj debeliot perverznik e Dime budaliot od nas.Butel....dobi stan mesecni prihodi i mora da si go obraboti toa....zalno ama vistinsko...poznat megu komsiite Dime budaliot...i sto drugo da kazam...i toa deka vo blizina na negoviot stan sto mu go dade vmro ima dzamija,ama on petpari nedava,nego mu e vazno Zernovski da go maltretira:tapp:

Кога дојде комбето со сендвичи луѓево ќе се испотепаа бе... А ова тие што ќе излезат во петок ќе бидат веднага етикетирани плус имајте си на ум и дека опозицијата ќе пушти свои поттрчковци како што овие пуштаат пред општина и се така во круг луд је*е збуњеног!

Гледајќи го просеков на спонтаниве, све шо ќе ти кажат со цел да навредат, всушност е комплимент...Страшна проста маса, све бре кој разрок, кој мрднат, кој вулгараши, кој комбинација од трите.

Јој, со што делиме простор овде :place:

Партиските војничиња уште еднаш се надминаа себе си колку ниско може да отидат.
Светски прваци во лимбо комотно може да бидат со вакви кичми....

Не сум некој религиозен тип,не сум ни православен,но сепак позитивно ме изненади ова.
http://a1on.mk/wordpress/archives/161760

Кога дојде комбето со сендвичи луѓево ќе се испотепаа бе... А ова тие што ќе излезат во петок ќе бидат веднага етикетирани плус имајте си на ум и дека опозицијата ќе пушти свои поттрчковци како што овие пуштаат пред општина и се така во круг луд је*е збуњеног!

Повеќе од јасно е дека ќе биде вака, али мене одамна не ме боли к*рот веќе за етикетиве, етикетираа за протестите за Нешкоски, исто и за тие за струја, а тие што ме познаваат знаат кој сум и што сум, за другите нека кршат глава.
Па работата е дали поради етикетиве и потрчковците од опозиција што ќе бидат пуштени е подобро да не се направи ништо и да не се излезе?
Јас сум за да се излезе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom